2821
2789
عنوان

عاشقتم سعید 😞

2334 بازدید | 112 پست

دوسش دارم 😢

آقا پسر من اینجا تووخونه ننشستم ک هی بیام سایت و توودرخواست دوستی بهم بدی ـ مثلان چی میخای ؟ تووفاصله دور ازم چی میخای نزدیکم باشی ببهت باج ماج نمیدم هری🚶 برو ب کار زندگیت برس💁 خودتون خونه خراب کنین بدبختا خانوم هاتون گناه دارن یکم ،،،،،یکم ب خاطر اون خدا و بندگی ک داری تعهد داشته باش تعهد 💏 من ب نیت امواتتون زیارت عاشورا میخونم خواستید پی وی .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو ب حاجتم برسون نذرم رو ادا میکنم بیبی جان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعید کیه

پسر عمو 😢

آقا پسر من اینجا تووخونه ننشستم ک هی بیام سایت و توودرخواست دوستی بهم بدی ـ مثلان چی میخای ؟ تووفاصله دور ازم چی میخای نزدیکم باشی ببهت باج ماج نمیدم هری🚶 برو ب کار زندگیت برس💁 خودتون خونه خراب کنین بدبختا خانوم هاتون گناه دارن یکم ،،،،،یکم ب خاطر اون خدا و بندگی ک داری تعهد داشته باش تعهد 💏 من ب نیت امواتتون زیارت عاشورا میخونم خواستید پی وی .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو ب حاجتم برسون نذرم رو ادا میکنم بیبی جان

انگار سعیدو میشناسم شام باهم رستوران بودیم

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی معنیه ..! 🦋️ شازده کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂

یه لحظه دیدم نوشتی سعید قلبم لرزید    

اخی  منم قلبم میلرزه

چرا فکر کردم سعید عزت الهی رو میگی 😂😂

ن بابا

چقدر این عنوان ناراحتم کرد آدم فکر میکنه دیگه خوب شده همه چیو فراموش کرده ولی حتی اسم طرف مقابل میتونه همه چیو یادآوری کنه دوباره و دوباره..... 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز