2777
2789
عنوان

دی.جی کالا

67 بازدید | 7 پست

دوستان من ی سفارش دادم ک تحویلش دیروز بود و نیومد و گفتیم شاید امروز برسه ولی تا الان ن پیامکش اومده ن زنگی زدن بنظرتون جریان چیه هیچپقت اینطور نمیشد بار اوله

کد مرسوله رو وارد کن ببین کجاست بسته 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شایدمشکلی پیش اومده

یا موجودی کالا تموم شده 

برو داخل برنامه احتمالا تاریخ جدید زده برای تحویل مرسوله

بگذار هر چه از دست می رود برودَ،من آن را می خواهم که به التماس آلوده نباشد،حتی "زندگی" را .

برو نگاه کن 

قسمت  سفارش ها همیشه تاریخ تحویل و ادرس رو میزنه

نگاه بکن ببین همون تاریخ تحویل قبلی هستش یا جدید

احتمالا تاریخ جدید زده اگه تاریخ جدید نزده بود به پشتیبانی زنگ بزن میگن مشکل چی بوده

بگذار هر چه از دست می رود برودَ،من آن را می خواهم که به التماس آلوده نباشد،حتی "زندگی" را .
چطوری باید وارد کنم و کجا

سایت ادراه پست برو کد مرسوله رو بفرست

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز