2777
2789
عنوان

دارم میمیرم 🥺

94 بازدید | 10 پست

دوستش دارم اونم خیلی دوستم داره 

خانواده اش مخالفن 😢

قراره امروز دیگه با خانواده اش صحبت نهایی بکنه دعاااا کنین خواهش میکنم دعا کنین راضی بشن😭😭

دلم داره می ترکه

خانواده ام میگن خواستگار داری نمیشه بلاتکلیف بمونی

نمیدونم چکار کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالا هرچی به صلاحتونه براتون پیش بیاد 🤲🏻❤️🥰

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
مرسی عزیزم❤🥺

😘🫂❤️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
میگن باید از فامیل خودمون بگیری

ای داد چه منطقیه آخه خوب شاید تو فامیل کسی به دلش نیست 

ولی تا کامل راضی نشدن تن ب ازدواج نده خیلی بده آدم تو خانواده و جمعی بره که دوسش ندارن یا دلشون نمیخاست که تو بینشون باشی

برات آیه الکرسی خوندم عزیزم

ای داد چه منطقیه آخه خوب شاید تو فامیل کسی به دلش نیست  ولی تا کامل راضی نشدن تن ب ازدواج نده ...

آره. نه اون خواست تنها بیاد خواستگاری ولی خانواده ام راضی نمیشن با اینکه کلا رو پای خودش وایستاده و کمکی بهش نمیکنن ولی باز خانواده مهمه حتی پیشنهاد داد بریم یواشکی عقد کنیم ولی راضی نشدم.

مرسی از قلب مهربونت عزیزم خدا خیرتون بده❤❤

آره. نه اون خواست تنها بیاد خواستگاری ولی خانواده ام راضی نمیشن با اینکه کلا رو پای خودش وایستاده و ...

آره دیگه تنها که نمیشه ... هر جور صلاح و خیره پیش بره کارتون ایشالا .. 

فدات ممنونم عزیزم