2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گشنمه و از غذای خودم بدم میاد😭

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼

من دلم سوسیس بندری میخواد اما خیلی ضرر داره

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼

کالباس ، سوسیس یا کوکتل با پنیر پیتزا

میتونی دایره‌ای بریزی

یا رنده کنی

بعد ذرت و فلفل دلمه هم بزنی

و پنیر

خیلی عالی میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

من گشنمه و از غذای خودم بدم میاد😭

عیب نداره عزیزم فردا غذایی رو که دوست داری درست کن من غذا های که خودم دوست دارم رو درست می کنم ولی باید قد گنجشک بخورم  به خاطر دیابت ،سه شنبه هم باید برم دکتر تااون موقع باید خیلی بیشتر رعایت کنم وگرنه ممکنه بهم انسولین بده

عیب نداره عزیزم فردا غذایی رو که دوست داری درست کن من غذا های که خودم دوست دارم رو درست می کنم ولی ب ...

میپزم نمیخورم🤦🏻‍♀️

شما هم رژیم هستی

من نه حاملم🤦🏻‍♀️

انشا الله از یکی دوهفته دیگه ویارتون کم میشه می توانید هر چی دوست داشتید بخورید

مرسی عزیزم