2777
2789
عنوان

قرص دوفامد

989 بازدید | 5 پست

سلام خانوما کیاتجربه مصرف قرص دوفامد داشتن واسه خونریزی مادرم ۴۸سالشه خونریزی داره بردم دکتر بهش قرص دوفامد داده تا خوب بشه بره واسه سونو داخلی اینم بگم پارسال کورتاژ تشخیصی وپاپ اسمیر دادن مشکلی نداشت خداروشکر نتیجه ش الان بامصرف این قرصا لکه بینی دارن میشه راهنمایی کنید

برای تنظیم پریودم میخورم 

من به خاطر کمبود پروژسترون  لک بینی داشتم دکترم برام تحویز کرد خوردم لک بینیم رفع شد الانم برای تنظیم پریود چندماهه میخورمش

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
برای تنظیم پریودم میخورم  من به خاطر کمبود پروژسترون  لک بینی داشتم دکترم برام تحویز کرد ...

مادرم خونریزی داشتن شدید ک قطع شد ولی لکه بینی دارن اینم بگم سه چهارروز داره استفاده میکنه حالا نمیدونم دوباره ببرم دکتر یاطبیعی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادرم خونریزی داشتن شدید ک قطع شد ولی لکه بینی دارن اینم بگم سه چهارروز داره استفاده میکنه حالا نمید ...

فکر کنم ادامه بده لک بینیش رفع بشه 

راستی من امپولشو زدم که لک بینیم قطع شد و بعدش شروع کردم به خوردن قرص 

مادرم خونریزی داشتن شدید ک قطع شد ولی لکه بینی دارن اینم بگم سه چهارروز داره استفاده میکنه حالا نمید ...

مادرتون نزدیک به سن یایسگی هم هست تو این سن هورمونا خیلی قاطی پاتی میشه و خونریزی ها عجیب