2821
2789
عنوان

احساس تنهایی

45 بازدید | 8 پست

سلام..بچه ها بیاین از چی احساس کمبود دارین؟ من خودم خواهر ندارم خیلی بده..خیلی مواقع راز دلمو به بقیه میگفتم..چون همرازی نداشتم.. مامانم خودش بچه آخره.همه خواهر و برادراش فوت کردن...دخترخواهراش که جای مادرم میشن خیلی بی ادب بودن ..از بچگی اصلا خاطره خوبی ازشون ندارم.یکیشون ی دختری داشت که همسن و سالهای من بود خیلی بی ادب بود.پز خاله و داییشو میداد!جمع میشدن دور هم قیافه می‌گرفتن که مثلاً ما زیادیم و.تو ی مراسمی بعد از سالها مجبورا اینارو دیدم..با اون سن بالاشون خجالت نمیکشیدن اشغالای بیشعور باز قیافه گرفته بودن و از حسادت میترکیدن! حالم بهم خورد باز یادم افتاد اینا چقدر زیادن و..یجورایی احساس تنهایی کردم..  .الان از نظر تحصیلات و موقعیت اجتماعی در شرایط خوبی هستم..ولی یاد اینا که میفتم افسردگی میگیرم تنهام..بعد نسبت به مامانم هم بدبین میشم که همچین فامیلایی داره و..منو می‌برد پیششون.. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تاپیک اخریس؟..مرسی عزیزم برم بخونم 

اره عزیزم 

خواهر خوب خیلی خوبه 

ولی روزی صدبار میگم کاش خانواده نداشتم خدارو شکر کن 

خدایاشکرت❤️ کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌     

اره عزیزم  خواهر خوب خیلی خوبه  ولی روزی صدبار میگم کاش خانواده نداشتم خدارو شکر کن  ...

عزیزم من داستانتو خوندم..شما خیلی قوی هستی..واقعا بهت افتخار کردم..کاش من هم بتونم اراده شمارو داشته باشم..خواهرات به تواناییهای شما حسادت میکنن..مسیرتو همینطور ادامه بده..

عزیزم من داستانتو خوندم..شما خیلی قوی هستی..واقعا بهت افتخار کردم..کاش من هم بتونم اراده شمارو داشته ...

قربونت برم عزیز دلم😍😍

چقد حالمو خوب کردی🥺

ببین بهت یچیز بگم، هر روز سختی ک فکر کنی داشتن،هررررچی 

فقط بدون میگذره 

الانم دردو دلاتو به دوستات یا مشاور بگو 

اصن ب خودم بگوغصه نخور ک خواهر نداری 

بخدا ما الان ۵ تا خواهر برادریم ولی وجود خواهرام باعث خجالتمه 

الان جهازمو دارم تنها میچینم 

مادر شوهرم روزی ۲۰ بار میپرسه ابجیات اومدن کمک؟؟

منم بهانه میارم 

اگ نداشتمشون انقد سرافکنده نمیشدم

قربونت برم عزیز دلم😍😍 چقد حالمو خوب کردی🥺 ببین بهت یچیز بگم، هر روز سختی ک فکر کنی داشتن،هررررچ ...

فدای تو عزیزدلم..میدونی تو هم حال منو خوب کردی  من و شما عین همیم جفتمون خواهر نداریم.. امروز تو خواهر خوبم شدی   خودتو همسرت برین کیف زندگیتونو بکنین و اصلا برات مهم نباشن..داشتن دختری مثل تو افتخار برای هر خانواده ایه..واقعا خدارو شکر کن که اینقدر توانمندی..امیدوارم همینطوری پایدار باشی  

فدای تو عزیزدلم..میدونی تو هم حال منو خوب کردی   من و شما عین همیم جفتمون خواهر نداریم.. امروز ...

قربونت برم من ابجیه قشنگم 

امیدوارم خدا یه بخت سفید و ایده آل همونجور ک دوس داری قسمتت کنه 

یه مرد مهربون چشم پاک محکم و تکیه گاه، بشه بهترین رفیق و همرازت ، بشه تکیه گاهت و پشت کنی 

امن باشه برات و آرامشت بشه😍😍😍

همه غصه هاتو باهاش یادت بره

قربونت برم من ابجیه قشنگم  امیدوارم خدا یه بخت سفید و ایده آل همونجور ک دوس داری قسمتت کنه&nbs ...

فدای تو آبجی زیبای من..خیلی دوستت دارم..خیلی ممنونم از دعای قشنگت    منم برات تو زندگی بهترین آرزوهارو دارم