2777
2789
عنوان

توبه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 70 پست
عزیزم مکه خدا بخ واسطه این گناهت میگه حاجتتو نمیدم . مگه خدا بشره که چشم تنگ باشه . اینجور فکر کردن ...

درست میگی، اما گفتم من به واسطه حاجتم از گناه پرهیز کنم 💔 توکل به خودش ، انشاءالله ناامید نشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زنده باشی عزیزم  تورو خدا ویژه دعام کنه دارم خفه میشم به قران اشکام بند نمیاد😭

به روی چشم 

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی بیا سکه بندازیم ، اگه شیر اومد من مال توام ، اگه خط اومد تو مال منی ! ‏نه دوری که منتظرت باشمو نه نزدیک که به آغوشت کشم.نه از آن منی که قلبم تسکین گیرد و نه از تو بی نصیبم که فراموشت کنم تو در میانه ی همه چیزی.

درست میگی، اما گفتم من به واسطه حاجتم از گناه پرهیز کنم 💔 توکل به خودش ، انشاءالله ناامید نشم

بهترین ارزوهارو برات دارم عزیزم . ولی لگم خدا اونجوری نیست که چپوندن به مخمون . خیلی راحت بشین باهاش با دل شکسته حرف بزن و حاجتتو بگیر. چندسالته 

😊
بهترین ارزوهارو برات دارم عزیزم . ولی لگم خدا اونجوری نیست که چپوندن به مخمون . خیلی راحت بشین باهاش ...

۲۱ سالمه

مشکلم قابل مطرح کردن نیست

دلم خونه

بهم گفتن چند روز طول میکشه نتیجه‌ش بیاد

صبر کن

اما افکار منفی میاد سراغم که اگر یک درصد حل نشد چی 

فقط خدا رو دارم که باهاش بی رو دربایستی حرف بزنم

میشه کامل توضیح بدید

به مدت ۲۱ روز ، روزی یک تسبیح صلوات هدیه به حضرت زینب

بعدش ۲۱ تسبیح باید پخش کنید یا میتونید پول تسبیح هم به فقیر بدین

صلوات ها میگن باید با تسبیح خونده بشه نه صلوات شمار یا انگشت

البته من یکبار حواسم نبود با انگشت گفتم 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

۲۱ سالمه مشکلم قابل مطرح کردن نیست دلم خونه بهم گفتن چند روز طول میکشه نتیجه‌ش بیاد صبر کن اما ...

انشالله حالت خوب بشه عزیزم مشکلت حل بشه به حق زینب کبری س

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤