pshjsb مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 1117 عنوان بی بی چکم 66 بازدید | 5 پست خانما بی بی چکم دو دقیقه اول خط C نیوفتاد کم کم در اومدمیدونم وقتی خط T نیوفته منفیه ولی چرا ایقند کمرنگه و چرا یهوویی قرمز نشد و کم کم بعد از دو سه دقیقه در اومد روز ۲۷ سیکلمه ۳ روز مونده ب موعدم 1402/11/14 | 10:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pa_n_daw عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1620 خب معلومه اگر مثبت یاشه هم نشون نمیده من یروز عقب انداختم هالش ضعیف بود بزار عقب بندازی
pshjsb مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 1117 خب معلومه اگر مثبت یاشه هم نشون نمیده من یروز عقب انداختم هالش ضعیف بود بزار عقب بندازی حلا چرا خط کنترل اینقد ضعیف بود ممکنه بی بی چک خراب بوده باشه؟؟؟آخه باید پررنگ میشد یهویی
pa_n_daw عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1620 حلا چرا خط کنترل اینقد ضعیف بود ممکنه بی بی چک خراب بوده باشه؟؟؟ آخه باید پررنگ میشد یهویی ن همینجوره دیگه بیبی چکها هرکدوم با اون یکی فرق دارهبلاخره منفی نشون میده یعنی سالم موعدت گذشت پری نیومد تست بزن ان شاءالله مثبت میشه
آسودگی عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 4521 حلا چرا خط کنترل اینقد ضعیف بود ممکنه بی بی چک خراب بوده باشه؟؟؟ آخه باید پررنگ میشد یهویی بعضی بیبی چکا اینجوری ان مارک روجان فکر کنم از مدیکور بهتر باشه چه علایمی داری؟الان زوده واسه تست زدن بزار روز موعدت حد اقل دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
pshjsb مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 1117 بعضی بیبی چکا اینجوری ان مارک روجان فکر کنم از مدیکور بهتر باشه چه علایمی داری؟الان زوده واسه تست زد ... هیچ علائمی ندارمفق روز ۲۲ سیکلم یروز خونریزی داشتم ک فک کردم پریودیه ولی قطع شد همون روز درد تخمدان داشتم با درد کمر خفیف