2777
2789
عنوان

دارم دق می کنم

236 بازدید | 10 پست

خدایا من چقد تنهام هیشگی رو ندارم حتی کسی رو ندارم باهاش درد دل کنم یا ۱۲ امام قسم ات میدم بچم راه بره تو رو خدا تو رو خدا یکی راهنمایم کنه دکتر برای بچم کفش طبی تجویز کرده من بخام اونجا برم بچم گریه می کنه چیکار کنم ساکت شه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدروقتشه عزیزم  کاردمانی میبریش  حتما راه میفته من دخترمو میبررم کاردرمانی یه موردایی ا ...

کار درمانی چند جلسه بردم گریه کرد دیگه نبردم فقط چهار دست پا میره ولی بازم میخام ببرمش.۲ سالشه مشکل دختر گل شما چیه

کار درمانی چند جلسه بردم گریه کرد دیگه نبردم فقط چهار دست پا میره ولی بازم میخام ببرمش.۲ سالشه مشکل ...

دختر من تصادف کرد مشکل دار شد ۴ ساله میبرمش الان ۶ سالشه

حتما ببرش خیلی خوبه 

دخنر من هنکزم که ۶ سالشه گریه میکنه اوایل که میبردمش اینقدر جیغ میزد خدا میدونه 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

دختر من تصادف کرد مشکل دار شد ۴ ساله میبرمش الان ۶ سالشه حتما ببرش خیلی خوبه  دخنر من هنکزم ک ...

من باید برم براش کفش طبی بخرم براش ولی میدونم اونجا برم گریه می کنه نمیدونم چیکار کنم اونجا گریه نکنه تو رو خدا بگید دختر من تاخیر حرکتی داره تصادفی نکرده چند وقته راه میره 

من باید برم براش کفش طبی بخرم براش ولی میدونم اونجا برم گریه می کنه نمیدونم چیکار کنم اونجا گریه نکن ...

عزیزم والله دیگه باید ببریش تا معلوم بشه ولی خیلی زیاد نمیشه مطمینم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

من باید برم براش کفش طبی بخرم براش ولی میدونم اونجا برم گریه می کنه نمیدونم چیکار کنم اونجا گریه نکن ...

عزیزم خیلی بچه ها گریه میکنن ولی شما کار خودتو بکن ببرش. سنش کمه ایشالا که چند ماهه راه میفته‌

کار درمانی چند جلسه بردم گریه کرد دیگه نبردم فقط چهار دست پا میره ولی بازم میخام ببرمش.۲ سالشه مشکل ...

۲ سال که چیزی نیست عزیزم راه میوفته انشاالله

دختر منم دیر راه افتاد بردمش دکتر ارتوپد عکس گرفت و اینا گفت لگنش مشکل داره باید بره فیزیوتراپی. خیلی جوش زدم

اما قبل فیزیوتراپی بردم دکتر ارتوپد اطفال. دکتر هم نگاه کرد گف هیچیش نیست چند ماه دیگه راه میوفته. و همینم شد. حدودا همون نزدیک ۲ سالگی راه افتاد. الانم ۴ سالشه و خداروشکر هیچ‌ مشکلی نداره