2777
2789
عنوان

دارم دق می کنم

264 بازدید | 10 پست

خدایا من چقد تنهام هیشگی رو ندارم حتی کسی رو ندارم باهاش درد دل کنم یا ۱۲ امام قسم ات میدم بچم راه بره تو رو خدا تو رو خدا یکی راهنمایم کنه دکتر برای بچم کفش طبی تجویز کرده من بخام اونجا برم بچم گریه می کنه چیکار کنم ساکت شه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدروقتشه عزیزم  کاردمانی میبریش  حتما راه میفته من دخترمو میبررم کاردرمانی یه موردایی ا ...

کار درمانی چند جلسه بردم گریه کرد دیگه نبردم فقط چهار دست پا میره ولی بازم میخام ببرمش.۲ سالشه مشکل دختر گل شما چیه

کار درمانی چند جلسه بردم گریه کرد دیگه نبردم فقط چهار دست پا میره ولی بازم میخام ببرمش.۲ سالشه مشکل ...

دختر من تصادف کرد مشکل دار شد ۴ ساله میبرمش الان ۶ سالشه

حتما ببرش خیلی خوبه 

دخنر من هنکزم که ۶ سالشه گریه میکنه اوایل که میبردمش اینقدر جیغ میزد خدا میدونه 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

دختر من تصادف کرد مشکل دار شد ۴ ساله میبرمش الان ۶ سالشه حتما ببرش خیلی خوبه  دخنر من هنکزم ک ...

من باید برم براش کفش طبی بخرم براش ولی میدونم اونجا برم گریه می کنه نمیدونم چیکار کنم اونجا گریه نکنه تو رو خدا بگید دختر من تاخیر حرکتی داره تصادفی نکرده چند وقته راه میره 

من باید برم براش کفش طبی بخرم براش ولی میدونم اونجا برم گریه می کنه نمیدونم چیکار کنم اونجا گریه نکن ...

عزیزم والله دیگه باید ببریش تا معلوم بشه ولی خیلی زیاد نمیشه مطمینم 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

من باید برم براش کفش طبی بخرم براش ولی میدونم اونجا برم گریه می کنه نمیدونم چیکار کنم اونجا گریه نکن ...

عزیزم خیلی بچه ها گریه میکنن ولی شما کار خودتو بکن ببرش. سنش کمه ایشالا که چند ماهه راه میفته‌

کار درمانی چند جلسه بردم گریه کرد دیگه نبردم فقط چهار دست پا میره ولی بازم میخام ببرمش.۲ سالشه مشکل ...

۲ سال که چیزی نیست عزیزم راه میوفته انشاالله

دختر منم دیر راه افتاد بردمش دکتر ارتوپد عکس گرفت و اینا گفت لگنش مشکل داره باید بره فیزیوتراپی. خیلی جوش زدم

اما قبل فیزیوتراپی بردم دکتر ارتوپد اطفال. دکتر هم نگاه کرد گف هیچیش نیست چند ماه دیگه راه میوفته. و همینم شد. حدودا همون نزدیک ۲ سالگی راه افتاد. الانم ۴ سالشه و خداروشکر هیچ‌ مشکلی نداره