2777
2789
عنوان

لطفا با همسایه رفت و آمد نکنید

5193 بازدید | 45 پست

طبق تجربه شخصی میگم نمیخوام مورد باز کنم اما رفت و آمد با افراد غریبه ایی که نمی‌شناسیم و اونا رو به حریم شخصی خانه راه بدیم عواقب خیلی بدی داره گاهی هم جبران نا پذیر هست عزیزان . مراقب زندگی و حریم شخصی هاتون باشید دلتون شاد 🙂💐💐💐💐💐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا خودی ها همینجوری ضربه میزنن چه برسه به همسایه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

کلا آدم رفت و آمدی نیستم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

پس با کی رفت و آمد کنیم

فامیل نه همسایه نه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

آره ب  خداادم ازتنهایی بمیره همسایه توخونش راه نده.یکی بودول کنم نبودهی میومددم درمیپرسیدچی گذاشتی شوهرت کی میاد!وهزارتاسوال دیگه. 

وقت وبی وقت درخونمومیزدوانتظارداشت تعارفش کنم تو! اخرش گفتم خواهشانیاهمسرم ناراحت میشه 

Dunyada olumden baskasi yalan