2777
2789
عنوان

صبحانه به بچه ها تون چی می دید ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 33 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خامه شکلاتی 

خامه و مربا

پنیر و گردو

تخم مرغ

البته دخترای من به جز تخم مرغ اون سه تا رو با نون تست میخورن

سالاد الویه یا کتلت که داریم بیشتر درست میکنم واسه صبحانشون هم بمونه

صبحی باشه خامه و مربا آلبالو قاطی میکنم خیلی دوس داره

ارده شیره 

حلوا ارده

بعد از ظهری باشه معمولا تخم مرغ یا چای کیک

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

پیشنهاد میکنم الویه با نون باگت امتحان کنی من صبحانه ی هر روزمه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
دومی پر خرجه پس😄😄

دقیقا خیلی بد غذا شب مونده نمیخوره.. هرچیم نمیخوره 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

صبحانه ادمو چاق میکنه؟؟؟

ن برعکس

اگه زود خورده بشه لاغر میکنه حتی اگه زیاااد بخوری

زودصبحانه خوردن،،قبل از ۸ شام خوردن،ناهار رو ساعت ۱۲ تا ۱ خوردن

شب حداکثر قبل ۱۱ خوابیدن و صبح زود بیدار شدن

اینا ب شدت رو لاغری اونم شکم تاثیرداره 

اینو ن ک شنیده باشما خودم انجام دادم و ۳۰ سال خوش اندام بودم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

ن صب اصن نمیخوره بزور ی لقمه کوچولو میدادم بخوره اونو با هزار دعوا میخورد دیدم سر صبحی ارزششو نداره الان براش لقمه میگیرم با تنقلات اینا میزارم کیفش تو مدرسه میخوره عوضش ناهارشو تا رسید میدم ک ضعفم نکنه براش قرمه سبزی گزاشتم صبا خیلی بدخلقی میکنه کوجیکه هم پا نشده ک بخوره

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
صبحانه ادمو چاق میکنه؟؟؟

بهترین وعده برای بدن سلامتی ..

حالا اگه چاقم نکنه خوبیش اینه اون نیاز بدن تامین میشه ..دیگه وعده های بعدی چربی همین 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

منم دخترم کلاس دومه توی خونه که صبحونه نمیخوره براش لقمه میگیرم نون پنیر حلورده خامه تخم مرغ نیم رو برای مدرسه هر روز خونه باشه کره مربا شیر ارده شیره هم میخوره ولی کلن برای غذا خوردن دو ساعت باید باهاش کلنجار برم 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
آب گرم عسل آبلیمو هرروز بعدش تخم مرغ عدسی خامه عسل کره مربا پنیرگردو لوبیاگرم هرچی بهش بدم

خوردن آب ناشتا چ گرم باشه چ سرد باعث افزایش رطوبت بدن میشه مخصوصا در خانما اصلا خوب نیست کم کم باعث سردی رحم یا افزایش رطوبت رحم میشه و وقتی بزرگ شد عفونت قارچی مکرر واژن،کیست تخمدان و... میگیره

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست