2789
عنوان

لیزر صورت

653 بازدید | 23 پست

دوستان شما در فواصل بین جلسات لیزر ، صورتتونو با چی اصلاح میکنید؟ من با تیغ اصلاح زدم بدتر شد . بهم گفت بند بنداز. خیلیا میگن بند ننداز.

آخه خود لیزرکار هم هرروز یه چیزی میگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزرگترین اشتباهی که میشه کرد لیزر صورته

بعداً خواهی دید که نتیجه عکس میده

همون وکس و تیغ اصلاح و بند مگه چشه که هفته ای یکبار استفاده کنید

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بزرگترین اشتباهی که میشه کرد لیزر صورته بعداً خواهی دید که نتیجه عکس میده همون وکس و تیغ اصلاح و ب ...

لیزر چ ضرری دارع میشه بیشتر توضیح بدی منم میخواستم برم

تنها  ولی_ خود  ساخته_───• · · · ⌞🌚⌝ · · · •─── ᴬᴸᴼᴺᴱ ᴮᵁᵀ ˢᴱᴸᶠ-ᴹᴬᴰᴱ

اول اینکه برای جاهای پرمو مثل زیر بغل و بکینی خوبه به شرطی که دستگاهش خوب باشه

دوماً کسی جلسه آخر لیزر رو ندیده یعنی حتی اگر با بهترین دستگاه هم لیزر کنید بعد از تموم شدن جلسات حداقل حداقل سالی یکبار هم باید بری برای تمدید

سوما هم روی موهای صورت چون کرکی هستن نتیجه عکس میده یعنی ضخیم میشه

اگر موهای هورمونی دارید که توی چونه هست و اذیتتون میکنه بجای لیزر روغن تخم مورچه بزنید ببینید چطوری نابود میشن ولی لیزر به هیچ وجه

همش تله ی پوله

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

موها ضخیم و زمخت میشه من تازه با کندلا رفتم کل بدن جواب گرفتم و الان چند ساله درنمیاد ولی با موهای صورتم درگیرم هنوز

لیزر باعث شد از حالت کرکی دربیاد و این بزرگترین پشیمونیه منه در مورد لیزر

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
اول اینکه برای جاهای پرمو مثل زیر بغل و بکینی خوبه به شرطی که دستگاهش خوب باشه دوماً کسی جلسه آخر ل ...

خیلی ممنونم روغن تخم مورچه رو کجا میتونم پیدا کنم نشنیدم تاحالا

تنها  ولی_ خود  ساخته_───• · · · ⌞🌚⌝ · · · •─── ᴬᴸᴼᴺᴱ ᴮᵁᵀ ˢᴱᴸᶠ-ᴹᴬᴰᴱ
اول اینکه برای جاهای پرمو مثل زیر بغل و بکینی خوبه به شرطی که دستگاهش خوب باشه دوماً کسی جلسه آخر ل ...

ولی موهای چانه راحتتر از اونی که فکر میکنی با لیزر رفع میشه فقط موهای کرکی رو ضخیم میکنه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
خیلی ممنونم روغن تخم مورچه رو کجا میتونم پیدا کنم نشنیدم تاحالا

عطاری داره عزیزم فقط اصلشو بخر

عین روغن آرگان اصل و تقلبی داره