2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من۲۳سالمه عربم ولی خانوادگی ازون عزبایی ک تعصبی هستن نیستیم اپن مایندیم میشه گف😄

با به اقایی شاما شدم ۱ماه که بوتیک زنونه داره و بهاطر همین بیشتر شهر میشناسنش و کلا طرز فکرش و زندگیش مثل خودمه ۳۰سالشه و میشه کف اهلافا و خانوادتن بما میخورنو خارج میره میاد اما زن داشته قبلا ک همه میدونن ک زنش بهش خاینت کرده بوده واس همین جدا شدن۱ساله فعلا زباد در ارتباط نیستیم باهم خونه و‌ماشینشو هم داره و عرب نیس..

الان یه خاستگار دارم ک من اصلا ندیدمش فقط کسی معرفی کرده اینوهم میگن۳۰سالشه قیافشم خوبه ۲تاخونه داره و ماشین خارجی داره مهندسه شرکته 

ولی مادره انگار گفته ک پسره اهل نماز روضس و دوس داره زنش مثل خودش باشه 

من اهل نماز و روضه گرفتن نیستم و تو سالن زیبایی کار میکنم مژه کارم مامانم هم بهشون گفته مادره گفته باشه عیب نداره و این حرفاو اینکه عربن

حالا من میترسم ازینک محمدود بشم خیلی تعصبی باشه و این حرفا و مثل خانواده ما نباشه و اذیت شم 

بنظرتون بااین اشنا بشم؟

با ک تمرکزمو بذارم رو اولی 

یا کلا دوتاشو بیخیال شم😄

من۲۳سالمه عربم ولی خانوادگی ازون عزبایی ک تعصبی هستن نیستیم اپن مایندیم میشه گف😄 با به اقا ...

دلت با اولیه؟یا در حد اینکه فقط خوش چهره و پولداره؟دومی هم اگه متعصب افراطی نباشن خوبه میتونی بهش فکر کنی  بشناسیش و انتخاب کنی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻