2777
2789
عنوان

ارتودنسی..

141 بازدید | 15 پست

رو مخی های بعد ارتودنسی اینه که وقتی یه نفر تورو میبینه میگه عهههه دندون هاتو ارتودنسی کردی خوب مگه نمیبینی داداش؟؟

بعد سوال های رو مخی 

اسم دکترت چیه

ادرسش کجاس

هزینش چقدر شد

درد داره 

چحوری غذا میخوری

مسواک مخصوص 

بعدم یه نگاه چندش میندازن مخصوصا اونایی که دندون های خودشون کج و کوله😒

تو دوران کرونا ماسک نزدم کرونا نگرفتم ولی از دست این سوالای رو مخی دلم میخواد ماسک بزنم و برم بیرون 

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..

ارتدنسی دارم ولی ازین سوالا ازم نمیپسن اگه هم بپرسن جواب میدم تو‌دیگه خیلی بی عصابی😕

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارتدنسی دارم ولی ازین سوالا ازم نمیپسن اگه هم بپرسن جواب میدم تو‌دیگه خیلی بی عصابی😕

خب منم جواب میدم 

ولی دوباره همون ادم که دیروز بهش جواب دادم سوالای تکراری شو دوباره میپرسه این دیگه رو مخه🤦🏼‍♀️

خواهرم میخواد بره۳۰تومنه

عزیزم من سال ۹۹ انجام دادم هنوزم رو دندونامه و تا ۶ ماه دیگم هست

هزینش اونسال شد ۱۸ تومن مطمینس دکتر معبتر دارید میبرید؟ و اینکه نمیتونم بگم کدوم دکتر چون شهری ک هستم لو میره میترسم شناسایی شم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
عزیزم من سال ۹۹ انجام دادم هنوزم رو دندونامه و تا ۶ ماه دیگم هست هزینش اونسال شد ۱۸ تومن مطمینس دکت ...

گرونه یعنی من ۱۵سال پیش پیش همین دکتر بودم یه تومن

به حکمتش دل بسپار(خدا)
گرونه یعنی من ۱۵سال پیش پیش همین دکتر بودم یه تومن

۱۵ سال پیش کجا الان کجا اون موقع یه چیبس ۱۵۰۰ بود😂😂🤦🏼‍♀️

بجز مورد آخر بقیه اش اوکیه ها 😐

کجاش اوکیه؟

امروز میبینه سوال میپرسه فردا دوباره همون سوال پسفردا دوباره مگه یه سوال چقدر میپرسن🤦🏼‍♀️

کجاش اوکیه؟ امروز میبینه سوال میپرسه فردا دوباره همون سوال پسفردا دوباره مگه یه سوال چقدر میپرسن🤦 ...

نه دیگه در این حد 😬🤣

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜