2821
2789
همین الان دارم پاشویه اش میکنم فقط میذاره رو پیشونیش دستمال بذارم بدنشو نمیذاره 

من برابچه هام میذاشتم عالی بود بادستمال خیس ولرم روبدنش بکش اول یه کم لرز میگرش ولی کم کم خوب میشه لباس هایش رو کم کن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گریه نکن عزیزم.منم این چند روزه کم اوردم واقعا.همش توی اشپزخونه در حال یا اب میوه گرفتنم یا سوپ پختن ...

اره پسرمنم زیرچشاش کبود شده رنگشم زرد شده

هرکاری هم از دستم بربیاد کردم این چندروزه انشالله هیچ بچه ای مریض نباشه 

گاهی سکوت،بهتر از انتقامه
اره پسرمنم زیرچشاش کبود شده رنگشم زرد شده هرکاری هم از دستم بربیاد کردم این چندروزه انشالله هیچ بچه ...

انشالله

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
با دستمال ولرم پاشویه میکنم زودم خشک میکنم با حوله بازم لرز میکنه

منم برابچم میزاشتم ملافه خیس رو اول می‌لرزید بعد به خاطر تب آب ملافه بخار میشد ولی بعد چندبار پایین میومد البته استامینوفن هم شیاف میکردم هم شربت یاقرصش روباهم میدادم وگرنه پایین نمیومد 

با دستمال ولرم پاشویه میکنم زودم خشک میکنم با حوله بازم لرز میکنه

معمولا وقتی تب میکرد 40درجه بود وتااذان صبح بیدار بودم سرم هم خیلی عالیه اگه براش بزنن چون از داخل خنک میشه بچه واستامینوفن هم تو سرومش میزنن اینو اخرافهمیدم کمی ازدردورنج بچم کمتر شد تواقوام ماسابقه تشنج براثرتب داشتن ودکتر همیشه آنتی بیوتیک و استامینوفن میداد به بچم بالاخره از خوردن فنوباربیتال برای چند سال بعد تشنج بهتره 

معمولا وقتی تب میکرد 40درجه بود وتااذان صبح بیدار بودم سرم هم خیلی عالیه اگه براش بزنن چون از داخل خ ...

والا بردیمش دکتر شوهرم همش غر میزد گفتم بگم سروم بزنه بدتر داد و بیداد میکنه😭

گاهی سکوت،بهتر از انتقامه