2821
2789
عنوان

ما مجردا...

| مشاهده متن کامل بحث + 2132 بازدید | 128 پست
اینجا ایرانه بیییییشتر زوجا بعد چند سال فروکش میکنن هر کی ی بالشت برمیداره میره یجا تاپیک بزنید ببین ...

خب چون اموزش ندیدن . بعدم یجوری میگید اینجا ایران انگار مثلا کشور های دیگه کسی اشتباه ازدواج کنه به مشکل نمیخوره

بعدم خوشی های واقعی هیچوقت گفته نمیشن . کسی نمیاد تاپیک بزنه مثلا امشب همسرم گفت عاشقتم منم گفتم دوست دارم

همه از بدبختی و فلاکت تاپیک میزنن

⚠️کاربر مرد⛔
درست اقای عزیز کسی که مثلا از نوجوانی درامد داره رو بشخصه معتقدم ۲۱ سالگی دیگه باید بفکر مهارت های ...

بله متاسفانه یه بخشی اشتباهات دولتی هست که این همه وقت یه ادم میگیره و بهش مهارت یاد نمیده و جوون ۲۵ ساله تازه باید دنبال کار بگرده 

یه بخشی هم توقعات اشتباه خود ما مردم هست که سن ازدواج و سن بلوغ این همه از هم فاصله گرفتن

⚠️کاربر مرد⛔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ترشیده کوچولو خخخخ

تویی که بخاطر ترشیدگیت تاپیک بلاخره منم متاهل شدم زدی

من مثل تو شوهر ندیده نیستم بدبخت

چه کسی پیروز جنگ است؟‏نمیدانم عزیزم،‏نمیدانم چه کسی پیروز است‏ اما بی شک کسانی که جوانی را باختند، ما بودیم...... خوشبحال اونایی که تا الان مهاجرت کردن. خوشبحال اونایی که هنوز میتونن یه جوری برن. خوشبحال اونایی که مامان و باباشون دستشون به دهنشون میرسه و میتونن ساپورتشون کنن. ما که بگا رفتیم دوستان، تموم شد زندگیهامون. از الان تا وقتی زنده هستیم قراره فقط واسه آرزوهامون گریه کنیم. 😞.

خب چون اموزش ندیدن . بعدم یجوری میگید اینجا ایران انگار مثلا کشور های دیگه کسی اشتباه ازدواج کنه به ...

آفرین مشکل ما نداشتن آموزش هس ما در مورد خییییلی چیزا آموزش ندیدیم رابطه ی درست دختر پسری انتخاب درست همسر در مورد خیلی چیزا 

بخدا مخم آنقدر رد داده یهویی زد ب سرم هر چی داریم نداریم بفروشیم بریم اونور

میدونی چرا چون من تا ب این سن زندگی نکردم نفهمیدم عشق چیه یا جنگیدم یا گریه کردم هییییچی از زندگی نفهمیدم ب امید این میرم ک بچه هام ی مدل دیگه زندگی کنن

بله متاسفانه یه بخشی اشتباهات دولتی هست که این همه وقت یه ادم میگیره و بهش مهارت یاد نمیده و جوون ۲۵ ...

میگم مثلا یه قشری که نمیشه نام برد زود ازدواج میکنن و ازدواج موفقی هم دارن امار طلاقشون از همه کمتره

چرا؟ چون طوری بوده که از همون اول فرصت درامد داشتن

یا هنرستانی ها

کار میکنن درامد دارن

اونا نباید معطل کنن برا ازدواج

آفرین مشکل ما نداشتن آموزش هس ما در مورد خییییلی چیزا آموزش ندیدیم رابطه ی درست دختر پسری انتخاب درس ...

چی بگم والا . موفق باشین ایشالله . اما اونطرف هم اسمون ش همین رنگه که اینجاس . ما اگه اموزش ندیدیم چون پدر و مادرمون بلد نبودن و نگفتن . واسه اینکه نسل بعد درست بشه باید خودمون درست کنیم بنظرم 

⚠️کاربر مرد⛔
چی بگم والا . موفق باشین ایشالله . اما اونطرف هم اسمون ش همین رنگه که اینجاس . ما اگه اموزش ندیدیم چ ...

اره پدر مادرمون نگفتن مخصوصا دهه شستی ها 

من از صب تا شب در حال آموزش ب دخترمم با این حال تاثیری نمیبینم🤭🤭🤭کاااش همه ی جوونا خوب زندگی کنن هیچ وقت حسرت هیچی ب دلشون نباشه🤲🤲

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز