2821
2789
عنوان

ما مجردا...

| مشاهده متن کامل بحث + 2132 بازدید | 128 پست
من یه فیزیوتراپ بودم الان یه خاندار زندانی ک در هم روش قفل میشه  فضای مجازی هم نداره ، نی نی س ...

اشتباه انتخاب کردن شما که علت این نیس که بگیم کلا ازدواجه بده و بدبختی میاره 

این همه زوج موفق هست تو دنیا

⚠️کاربر مرد⛔
آره قبول دارم نمیشه تنها موند  من ک خیلی خیلی اذیت شدم تا. اینکه پارسال۳۳سالگی ازدواج کردم الا ...

ببین بدن ما باهم فرق داره

یوقتی شما هرچند سخت تونستی تا ۳۳ تحمل کنی

ولی شاید کسی باشه مثلا از ۲۵ دیگه واقعا نتونه تحمل کنه به گناه کشیده شه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره قبول دارم نمیشه تنها موند  من ک خیلی خیلی اذیت شدم تا. اینکه پارسال۳۳سالگی ازدواج کردم الا ...

مجردی تا یه سنی خوبه...بعد از گذشت یه سنی دل ادمو میزنه... واقعاً واسه همینه که تو قرآنم اومده که همسرانی از جنس خودتان آفریدیم 🥲 خدا هیچکیو بی همسر نزاره که بد دردیه کشیده هاش میدونن 🫴🏻🥲

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

اشتباه انتخاب کردن شما که علت این نیس که بگیم کلا ازدواجه بده و بدبختی میاره  این همه زوج موفق ...

اینجا ایرانه بیییییشتر زوجا بعد چند سال فروکش میکنن هر کی ی بالشت برمیداره میره یجا تاپیک بزنید ببینید چند نفر میان اینو میگن

ببین بدن ما باهم فرق داره یوقتی شما هرچند سخت تونستی تا ۳۳ تحمل کنی ولی شاید کسی باشه مثلا از ۲۵ د ...

همون ۲۵ سال هم سن زیادیه . وقتی سن بلوغ رو ۱۴ سال رسیده تا ۲۵ سالگی میشه ۱۱ سال که طرف همش سرکوب کرده نیازش رو 

⚠️کاربر مرد⛔
کاش ما هم مثه خارجیا بودیم پارتنری رلی چیزی داشتیم  ولی اینجا ایرانه رل ک بزنن پسرا تا تهش میر ...

همون خارج هم که میگید ، امار فرزندان نامشروع رو چک کنید میبینید ضرر رابطه ی بدون چارچوب چیه 

بعضی کشور ها امار ۴۵ درصد رو ارائه کردن ینی از هر دو نفری یکیشون نامشروع بدنیا اومده 

⚠️کاربر مرد⛔

[QUOTE=326900128]ببین بدن ما باهم فرق داره یوقتی شما هرچند سخت تونستی تا ۳۳ تحمل کنی ولی شاید کسی باشه مثلا از ۲۵ د ...[/QUOTهE]

آره منی ک سن بالا ازدواج کردم می‌دونم مجردی خوب نیس تا حدی کافیه بعدش آدم حتی نمیتونه رو برنامه هایش تمرکز کنه چون استرس داره. نکنه سنش رفته بالا دیگه موقعیت نداره نکنه مثه خیلیا مجرد بمونه نکنه ....

همون ۲۵ سال هم سن زیادیه . وقتی سن بلوغ رو ۱۴ سال رسیده تا ۲۵ سالگی میشه ۱۱ سال که طرف همش سرکوب کرد ...

درست اقای عزیز

کسی که مثلا از نوجوانی درامد داره رو بشخصه معتقدم ۲۱ سالگی دیگه باید بفکر مهارت های ازدواج باشه که انشاالله ۲۲ ازدواج کنه

اما الان طرف ۲۴ تازه سربازیش تمومه 

برا همین سر جمع گفتم ۲۵

مجردی تا یه سنی خوبه...بعد از گذشت یه سنی دل ادمو میزنه... واقعاً واسه همینه که تو قرآنم اومده که هم ...

ایه ۲۱ روم ، علاوه بر اینکه میگه همسر از جنس خودتون میگه و انها ارامش شما هستند. 

امام صادق (ع) ۵ چیز نام بردند که اگه یکیش نباشه بدن درست کار نمیکه و عقل بهم میریزه ، یکی ازون ۵ تا همسر مناسب هست 

⚠️کاربر مرد⛔
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز