2789
عنوان

ما مجردا...

| مشاهده متن کامل بحث + 2135 بازدید | 128 پست
ببین فارغ از نیاز جنسی نیاز عاطفی رو میتونی با خانواده هم برطرف کنی ولی طرف که تا اخر نمیتونه ور دل ...

دقیقا 

من خیلی سر خودمو گرم میکنم

دو شیفت کار می کنم درس می خونم کتاب می خونم پیاده روی می کنم تا وقت نداشته باشم

ولی گاهی کم میارم

اندام تناسلی باید پس نمیشد وقتی هست یعنی نیازم شکل میگیره 

نمیشه پس باید گفت هر وقت ازدواج کردی اندامای خاص شکل بگیره و قرضیه نخیر این قرضیه هست که نیاز پیدا میکنه و انسان نیاز به ازدواج داره مهم ترین شرط احساسات و قرضیه هست

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با همچین ادمایی بحث نکن فقط عصبی میشی عزیزم 💙

چی بگم والا حس میکنم اعصابش از یه جایی دیگه خورده اومده اینجا خودشو تخلیه کنه و گرنه دلیل دیگه ای نمیبینم واسه این حرفا 

She is working on a bio...

من مجرد بودم زندگی خیلی خوبی داشتم ولی حالا ....

زندگی فرق می‌کنه دیگه خالم برعکس تو مجردی زندگی سختی داشت اما ازدواج کرد واقعا روز به روز در حال پیشرفته فک کن یه مامان بابای پیر خونه نشین داشت جایی نمیبردنش داداشاشم که محدود گر ... ازدواج کرد حالا هر جا دلش میخواد می‌ره کلاس رقص آشپزی باشگاه همه چی

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

تنفر اور و نفرت انگیزین فقط همین

@نی_نی_یار_14  

ایشون همش دارن به خانمای مجرد توهین میکنن

پست های قبلشون هم هست .

چه کسی پیروز جنگ است؟‏نمیدانم عزیزم،‏نمیدانم چه کسی پیروز است‏ اما بی شک کسانی که جوانی را باختند، ما بودیم...... خوشبحال اونایی که تا الان مهاجرت کردن. خوشبحال اونایی که هنوز میتونن یه جوری برن. خوشبحال اونایی که مامان و باباشون دستشون به دهنشون میرسه و میتونن ساپورتشون کنن. ما که بگا رفتیم دوستان، تموم شد زندگیهامون. از الان تا وقتی زنده هستیم قراره فقط واسه آرزوهامون گریه کنیم. 😞.

دقیقا  من خیلی سر خودمو گرم میکنم دو شیفت کار می کنم درس می خونم کتاب می خونم پیاده روی می کن ...

اصلا اگه نیاز عاطفی زیاد باشه افسردگی میگیری اصلا تمرکز نداری حتی خودتو سرگرم کنی

من امثال تورو که میبینم کافیه    

مشکل داری سنگدل بی عاطفه جزو ادمیزاد ک هیچ جزو چهارپایانم نیستی که قرضیه نداری

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چی بگم والا حس میکنم اعصابش از یه جایی دیگه خورده اومده اینجا خودشو تخلیه کنه و گرنه دلیل دیگه ای نم ...

چند بار اومدم تایپ کنم بعد گفتم بیخیال چرا الکی حرص بخورم 

خانم دانا نیاز جنسی از دوران بلوغ شروع میشه نه ازدواج هیچ ربطی به ازدواج نداره نمی‌دونم چه فکری پیش ...

ولش کن بابا چون مال خودش بعد ازدواج بیدار شده فک می‌کنه همه مث خودش بوقن😂🫤 ببخشیدا البته 

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

@نی_نی_یار_14     ایشون همش دارن به خانمای مجرد توهین میکنن پست های قبلشون هم هست .

تاپیک قبلش ۱۴۰۲/۱۱/۳ زده بالاخره منم متاهل شدم 

مشخصه خب ایشون از این تاریخ به بعد نیاز هاش شکل گرفته

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...
حق👌👌👌

تو نگو حق هر چی میکشیم از دست توعه😐😂😂😂😂