2821
2789
عنوان

ما مجردا...

| مشاهده متن کامل بحث + 2132 بازدید | 128 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حالم از دخترایی که ازدواج نکردن و میگن نیاز داریم بهم میخوره .. ادمی که تجربه نداره چه نیازی داره ؟؟ ...

ادمی که نیازشو در بدترین حالت های متاهلی با شوهر تامین میکنه بیجا میکنه در مورد نیاز مجرد نظر بده

کی گفته فقط متاهلا تجربه دارن؟

تا ابدیت حققققققققق❤باید این حرفارو رو طلا نوشت

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

حالم از دخترایی که ازدواج نکردن و میگن نیاز داریم بهم میخوره .. ادمی که تجربه نداره چه نیازی داره ؟؟ ...

چرا واقعا توهین میکنید ؟مگه خودتم دختر نبودی اول؟

همه مون ب سن بلوغ میرسیم دختر و پسر هم نداره.

نیاز جنسی هم همش به سک،س ختم نمیشه که ! می‌تونه فقط یه بغل باشه ،یه بوسه و....

حالت خوبه عزیز؟😐نیاز جنسی یه چیز طبیعیه که تو دوران بلوغ سر و کلش پیدا میشه حالا چون واسه تو بعد ازدواج فعال شده دلیل نمیشه بقیه هم نیاز نداشته باش...

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

کوره باتجربه 

همه بدن تو خوبی 

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز