2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

127 بازدید | 18 پست

شوهرم پیامامو سین نمیزنه( عقدیم)

هر روز دعوا داریم هر روز درگیری نصفش تقصیر منه نصفش اون 

من خیلی زود عصبانی میشم صبور نیستم اونم عصبانی میشه دیگه هر چی دلش میخواد میگه 

تقصیر جفتمونه 

ولی اگه من خودمو کنترل کنم اصن اینجوری نمیشه 

امروز وسط دعوا بهش گفتم ناهارتو بخور برو خونتون 

اونم رفت به مامانم گفت ناهار حاضر میکنید من کار دارم باید برم هم عذاب وجدان دارم هم سر رفتار امروزش که دعوامون شد به خاطرش عصبی ام ازش 

چیکار کنم🥲🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای مث منی😔😔 دلم شدید پره منم مث تو بودم ولی تمرین کردم مهربون شدم تاحدودی اونم عوض شده ولی امروز ...

چطوری تمرین کردی من خیلی زود عصبانی میشم داد میزنم اونم عصبانی میکنم 

چیکار کنم واقعا

چرا حس بدی داد آخی🥺🥺

چطوری تمرین کردی من خیلی زود عصبانی میشم داد میزنم اونم عصبانی میکنم  چیکار کنم واقعا چرا حس ...

هیچی میریزم تو خودم و مهربونم تا میخام عصبی بشم گوشیو میزارم زمین توخونه راه میرم من هنو نمیدونی چی سرم اومده چه مصیبتیو دارم تحمل میکنم کنار این

تو که خودت می‌دونی مشکل چیه!☺️ خب درستش کن!

البته یه مقدار سخته اما نشدنی نیست که! 

آخه این نشد زندگی که! مثلا قراره سی چهل سال با هم باشینا ! پس تو که عاقل‌تری سعی کن عصبانیتت رو مدیریت کنی!☺️ باورکن من یه اخلاقی داشتم که الان خودم خجالت میکشم!☺️ یه پسر بی‌ادب پرتوقع رو تصورکن با دو متر قد که کسی‌ام نمی‌تونه کنترلش کنه!☺️ اما خدارو شکر الان یه بچه یه چیزی بگه اول فک میکنم ببینم دلیل حرفش چیه!☺️ 

اگه بخوای بهت میگم چیکار کنی اما باید قول بدی رعایت کنی! نه اینکه تا عصبانی شدی بگی گور بابای قول و قرار!😂😂

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
هیچی میریزم تو خودم و مهربونم تا میخام عصبی بشم گوشیو میزارم زمین توخونه راه میرم من هنو نمیدونی چی ...

من میبینمش نمی‌دونم چطوری عصبی نشم 

از پشت تلفن نیست برا ما

هیچی میریزم تو خودم و مهربونم تا میخام عصبی بشم گوشیو میزارم زمین توخونه راه میرم من هنو نمیدونی چی ...

وای زندگی خیلی سخته 

اگ دوست داری بگو چیه مشکلت عزیزم

خب منم میبینمش کلا دعوا نداریم خب کنارش بودنیم عصبی شدی برو اروم شو اب بخور بد اخلاقی نکن ازدسش میدی

خودش عصبیم می‌کنه نمیدونی چقد بچه ست هر حرفی رو به خانوادش میزنه دیوونم کرده این مدت

وای زندگی خیلی سخته  اگ دوست داری بگو چیه مشکلت عزیزم

ی مدت پیش بهم فیلم نشون میداد پیام اومد از روبیکا متوجه شدم اکانت مخفی داره گردن نگرفت کلی دری وری بافت کلا بهش اعتمادمو از دست دادم دو هفته دعوا راه انداختم ازم سردتر و دورتر شد دو روز تقریبا اخلاقمو درست کردم اخلاق اونم درست شده ولی امروز گفت میخوابم خستم و این چیزا حتی گف نگران فردام دعوا راه بندازی میدونه شک دارم بهش نمیدونی با اینکه تو دلم لکه و سیاهیه دارم محبت میکنم سختمه ولی چاره ندارم امروزم همش خودمو گول زدم ک خوابیده خستس فکر دیگه نکن 

ی مدت پیش بهم فیلم نشون میداد پیام اومد از روبیکا متوجه شدم اکانت مخفی داره گردن نگرفت کلی دری وری ب ...

فکرای بد نکن عزیزم خسته بوده منم خیلی وقتا خستم زود میخوابم 

عقدین یا نامزد؟