2777
2789
عنوان

قراره حضوری

266 بازدید | 10 پست

تولدش حدودا ۲۳ روز قبلش بوده بنظرتون براش ی مینی کیک بخرم 

کادو ساعت بخرم یا ... ایده ای دارین 

ی ۲۰۷ مشکی. سپهر بابا کجایی . اراز ببخشید دیر رسیدم مامان . دختر من دکتر بود مانی بابا تو برو منم میام . به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد . عروسیه داداشمه دست بزنید .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره بگیر 

کادو چی بگیرم 

بنظرت اگه کیک تنها باشه زشته ؟

ی ۲۰۷ مشکی. سپهر بابا کجایی . اراز ببخشید دیر رسیدم مامان . دختر من دکتر بود مانی بابا تو برو منم میام . به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد . عروسیه داداشمه دست بزنید .

آره گلم تونستی بخر کنارش قشنگه

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
همونی که گفتی ۸۰۰ تومن دارم همون کیک بهتره  برا پسرا خرج نکن  کیک بخر دونفری بخورین

نه اون نیستم 

آره گلم تونستی بخر کنارش قشنگه

مرسی عزیزم 

کادو ساعت خوبه ؟

ست باشه بهتره یا یدونه تک بگیرم براش

کادو چی بگیرم  بنظرت اگه کیک تنها باشه زشته ؟

همون ساعت یا کیف پول خوبه 

زیاد گرون نگیر 

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره

همون ساعت یا کیف پول خوبه  زیاد گرون نگیر

باشه قشنگم مرسی از راهنماییت

کادو چی بگیرم  بنظرت اگه کیک تنها باشه زشته ؟

اگ پیاممو میبینی.....

من پارسال این اشتباه تورو کردم

خیلی خیلی گیر داد

برای اولین با خر شدم و قبول کردم

درسته کاری نکردیم ولی امسال خیلی خیلی زیاد پشیمونم آرزوی مرگ دارم براش 

الکی ول کرد و رفت

برای کادو هم گرفتم ولی.....

ب عنوان کسی ک این اشتباه و کرده میگم

تورو جان عزیزت نکن

بخدا قسم ب اون بالایی قسم پشیمون میشیبیییبییییییییییییی. نکننننننننن تورو خدا نکن