2777
2789
عنوان

کمک میخوام..

149 بازدید | 17 پست

سلام تروخدا کمکم کنید کلا اعتماد به نفسم داغون شده..من دخترم و ۱۷ سالمه ولی خیلی ببخشید ناحیه تناسلیم مثل پیرزن ۸۰ سالس..هم تیرگی داره هم شل و افتاده..اصلانم رابطه هیچی نداشتم..تروخدا هیت ندید واقعا دارم عذاب میکشم:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بدن خودت رو دوست داشته باش بعضی چیزا ژنتیکی هست . تیرگی رو میشه با لیزر برطرف کرد شلی رو هم با ژل پر کرد اما چرا باید بخاطر یه مرد اینکارو بکنی ؟ خودت رو اینقدر ضعیف و بدبخت نشون نده با اعتماد بنفس باشی پیش همسرت یا پارتنرت هم احترام داری 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
عزیزم بدن خودت رو دوست داشته باش بعضی چیزا ژنتیکی هست . تیرگی رو میشه با لیزر برطرف کرد شلی رو هم با ...

اخه من اصلا ادمی نیستم ک بخوام بخاطر کسی این کارو کنم..خودم با دیدنش اعصابم بهم میریزه..وگرنه من تازه ۱۷ سالمه واسه فک کردن به شوهر و اینا خیلی زوده

اخه من اصلا ادمی نیستم ک بخوام بخاطر کسی این کارو کنم..خودم با دیدنش اعصابم بهم میریزه..وگرنه من تاز ...

اگه شرایطش رو داشته باشی همه امکاناتی وجود داره الان و به قول معروف پول داشته باشی همه کار میتونی بکنی 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻