2777
2789
عنوان

کمک میخوام..

149 بازدید | 17 پست

سلام تروخدا کمکم کنید کلا اعتماد به نفسم داغون شده..من دخترم و ۱۷ سالمه ولی خیلی ببخشید ناحیه تناسلیم مثل پیرزن ۸۰ سالس..هم تیرگی داره هم شل و افتاده..اصلانم رابطه هیچی نداشتم..تروخدا هیت ندید واقعا دارم عذاب میکشم:)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم بدن خودت رو دوست داشته باش بعضی چیزا ژنتیکی هست . تیرگی رو میشه با لیزر برطرف کرد شلی رو هم با ژل پر کرد اما چرا باید بخاطر یه مرد اینکارو بکنی ؟ خودت رو اینقدر ضعیف و بدبخت نشون نده با اعتماد بنفس باشی پیش همسرت یا پارتنرت هم احترام داری 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
عزیزم بدن خودت رو دوست داشته باش بعضی چیزا ژنتیکی هست . تیرگی رو میشه با لیزر برطرف کرد شلی رو هم با ...

اخه من اصلا ادمی نیستم ک بخوام بخاطر کسی این کارو کنم..خودم با دیدنش اعصابم بهم میریزه..وگرنه من تازه ۱۷ سالمه واسه فک کردن به شوهر و اینا خیلی زوده

اخه من اصلا ادمی نیستم ک بخوام بخاطر کسی این کارو کنم..خودم با دیدنش اعصابم بهم میریزه..وگرنه من تاز ...

اگه شرایطش رو داشته باشی همه امکاناتی وجود داره الان و به قول معروف پول داشته باشی همه کار میتونی بکنی 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻