2777
2789
عنوان

معیار ازدواج

212 بازدید | 26 پست

بچه ها معیار ازدواج چیا میتونه باشه؟احمقانس ولی من از نوجوونی با یک نفر دوستم و کلا تو اون سن معیار واسم معنی نداشته الان پیگیر ازدواجه ولی من تازه دارم به معیار فکر میکنم که اصن معیارارو دارا یا نه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیز مشخصی وجود نداره. باید درون خودتون پیدا کنید معیارهاتون رو.

انتظارتون از شریک زندگی برای باقی عمرتون چی هست؟

ارزش‌هاتون چی هستند؟

خط قرمزهاتون چی هستند؟ 

برای آینده‌ی زندگی چه برنامه‌ای دارید؟ 

تحمل سختی برای شما تا چه حد هست؟

برای خانواده‌تون چه چیزی اهمیت داره؟ 

شما از خانواده‌ی همسر آینده‌ات چه انتظاراتی داری؟

همسر ایده‌آلت چطور هست؟

خواستگارتون چقدر به اون شخصیت ایده‌آل نزدیک هست؟

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

چرا میتونی بالاخره مثلا تو قیافه بیشتر از اخلاق برات مهمه ولی من برعکس  میگم واسه هرکسی متفاو ...

اره بین این دوتا موندم قیافه یا اخلاق کدوم مهم تره واقعا نمیدونم فکر میکنم مورد من اخلاقش امتیاز بیشتری میگیره

چرا میتونی بالاخره مثلا تو قیافه بیشتر از اخلاق برات مهمه ولی من برعکس  میگم واسه هرکسی متفاو ...

میدونی مشکل من چیه؟من شاید تو امتیاز دادن با خودم تکلیفم معلوم شه ولی چون این دوستی طولانی و از سن کم بوده اون واقعا تموم شده فرض میکنه همه چیزو به من واقعا وابستس اصن نمیدونم چجوری کات کنم حتی

اره بین این دوتا موندم قیافه یا اخلاق کدوم مهم تره واقعا نمیدونم فکر میکنم مورد من اخلاقش امتیاز بیش ...

ببین قیافه تا حدی واقعا مهمه اما اخلاق مهم تره چون قیافه تکراری میشه اما اخلاق اگر خدایی نکرده بد باشه هیچوقت برات جا نمیفته،پیرت میکنه،نابودت میکنه و....

پس خیلی دقت کن و حتماااا قبل از ازدواج حالا با هر کسی پیش یه مشاور خیلی عالی و مطمئن برو