2777
2789
عنوان

احساس تنهایی

291 بازدید | 23 پست

سلام من متولد ۱۳۷۷هستم تو۱۸سالگی ازدواج کردم و زمانی که دخترم یکسالش بود جداشدم چون پدرش دختر نمیخواست ترکمون کرد منم بعد جدایی ادامه تحصیل دادم والان دانشجوی پرستاری ام خیلی احساس تنهایی دارم دلم میخواد بایکی که شرایطش بمن بیاد ازدواج کنم نمیدونم اصلا ازدواج کاردرستیه برام یا نه واینکه چطور شخصی مث خودموپیداکنم چون خاستگار مجرد داشتم قبول نکردم خودم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام عزیزم ، بابت اینکه بعد از طلاقت تلاش کردی و درس خوندی و برای خودت شاغل شدی و دستت تو جیب خودته خیلی خوشحالم بهت تبریک میگم که ادامه دادی آفرین بهت 

همیشه موفق باشی 

در مورد ازدواج چرا که نه 

تصمیم خوبیه 

ازدواج با آدم درست خوبه 

و امیدوارم هر زمانی که دلت آماده بود با یه فرد موجه و خوب ازدواج کنی 

ممنونم فقط من دلم میخاد شرایطش مث خودم باشع

اصلا به این فکر نکن که طرف مقابل حتما باید ازدواج کرده باشه یا همسرش جدا شده باشه یا فوت کرده باشه ، اصلا قانونی نداره این مسأله ، اگر فردی مجرد باشه و شرایطتون و روحیاتتون با هم اوکی باشه و همدیگرو دوست داشته باشید و بپذیرید چرا که نه 

ممنونم فقط من دلم میخاد شرایطش مث خودم باشع

آخه کدوم زنی از دل خوش طلاق میگیره . معمولا تو طلاق تقصیر مرد هس چون زن بسازتره . مگه زن خراب باشه ک حق به مرد بدم . البته زن سلیطه هم هست گاهی . 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏