2777
2789

سلام خانمها بیاین نظربدین من شاغلم وروهم رفته ماهی 30تومن رودرمیارم صافی حالاشوهرم میگه بایددوسوم درامدتوبدی من من پشتت بودم کمکت کردم بری شاغل بشی پشتیانت من بودم راست میگه کلاس ارایشگری که میرفتم پولشومیدادش ولی تاموقعه ای که میدادموهای سرموسفیدمیکردش ولی میدادتمام وسیله هامم خودم وام گرفتم خریدم همه چی مومغازه هم ماله خودمونه یعنی اجاره نیمدم شوهرم برام درست کرده. خودشم وضع مالیش خوبه دامداری داره دلالی هم انجام میده سوپرمارکت هم دوماهی میشه زده درامدش خوبه حالادامداری هرچی شیری چیزی هست خرجشونه ولی وقتی که گوساله هاش میرسن میفروشه میزنه به زمین یاخونه ولی ازرویه دلالی وسوپرمارکت شایدروزی 1تومن یابیشترم داشته باشه دقیق نمیدونم نمیپرسم بعدالان من 6ماهه سالن زدم وهنوز اوله راهم یعنی اگربخوام دوسومشوبدم این ماهی 10تومن برام میمونه دیشب که گفت گفتم نه هروقت پول لازم داشتی بگومیدم بعدگفت نه اینجوری نیمشه تویه روزی درامدت بیشترازمن میشه

دو سوم؟ کمش نباشه.

دستش درد نکنه ک کمکت کرده 

ولی من اگر میخواستم منتشو از سرم بردارم یه وام خوب میگرفتم میدادم بهش میگفتم این جای هرچی ک برام هریدی و کلاسیی ک ثبت نام کردم

چشمت دیگه به درامدم نباشه‌.

البته سبک زندگیتونم میتونه جوری باشه که پولاتون قاطی باشه ولی خب مشخصه هیچکدوم نمیخواین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه تاپیکتو خوندم طبق همون نظرمو میگم

یه قرونم نده

پولتو جمع کن که پشتیبان داشته باشی

ب همچین آدمی اعتمادی نیس

چرا بهش گفتی درآمدت چقدره؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

خودم شاغلم و همیشه حقوقم رو تو خونه هزینه کردم ولی اگه شوهرم بخواد همچین حرفی بزنه ریالی هزینه نمی کنم، شوهرم برای حقوقم تصمیمی نمی گیره کمکی بوده به اختیار خودم بوده و البته هر چی داریم نصف نصف به نام دو نفر هست، ضمن اینکه شوهرم نو کارهای خونه هم کمک میکنه، شوهرت زیادی زرنگه 

دو سوم؟ کمش نباشه. دستش درد نکنه ک کمکت کرده  ولی من اگر میخواستم منتشو از سرم بردارم یه و ...

من بدم نیمادش ولی اونقدرخیانت وبیشعوربازی ازش دیدم دوست ندارم دوست دارم تادوسه ساله دیگه یه خونه ومغازه شهرخودم بخرم بشه برم ازاینجا

خودم شاغلم و همیشه حقوقم رو تو خونه هزینه کردم ولی اگه شوهرم بخواد همچین حرفی بزنه ریالی هزینه نمی ک ...

منم الان وقتی بیرونم هرچی براخوونه میخوام خودم میخرم یابچه رومیفرستم مغازه کارت خودمومیدم. ولی وقتی بیرکن خودش میخره بهش میگم رختولباس هم باخودمه 

پولتو نده ولی نذار احساس ترس کنه که شاید یه روزی دیگه شوهرتو نخوای!  اصلا چرا گفتی چقدر درآمد ...

متوجه میشه میبینه رفت امدشون رومغازه نزدیکه هنویه رزناراحت بووش میگفت توقع داشتم کارتخون توبنام من بگیری

من بدم نیمادش ولی اونقدرخیانت وبیشعوربازی ازش دیدم دوست ندارم دوست دارم تادوسه ساله دیگه یه خونه ومغ ...

پس اگر همچین مردیه که اصلااا نه پولاتو قاطی کن نه از حقوقت سهم بهش بده

فثط یه مقدارو یه جا بده باهاش بگو این جای طلبت .

من بدم نیمادش ولی اونقدرخیانت وبیشعوربازی ازش دیدم دوست ندارم دوست دارم تادوسه ساله دیگه یه خونه ومغ ...

خیانتم کرده؟ پس هیچی ولش کن. به تخمدونتم نباشه که چی میگه. پولاتو جمع کن یه آپارتمان بخر 

پس اگر همچین مردیه که اصلااا نه پولاتو قاطی کن نه از حقوقت سهم بهش بده فثط یه مقدارو یه جا بده باها ...

اینجوری بازبهش برمیخوره میدونی مشکل زیادداریم ولی تهش هموخیلی میخوایم الانم میگم میگه حسابت ازمن جدایه وفلان اینا وبنظرم وقتی طرفت کمی هرزباشه بایدحسابت جداباشه