2777
2789
عنوان

بختک چیه؟ 😣😰😭😱👹👻

| مشاهده متن کامل بحث + 5498 بازدید | 46 پست
چرااینو میگیی😭

اینجور موجودات،غذاشون ترسه، وو نترس، درمان داره، جای نگرانی نیست،

من مادرم همینجور بود، 

تا چشمش گرم میشد می‌گرفتش هر لحظه، شب و روز.. 

الان خداروشکر خوب شد.. 

در آسمان تاریک قلبم، طلوع کن.وبه دنیای کوچک من نور بده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجور موجودات،غذاشون ترسه، وو نترس، درمان داره، جای نگرانی نیست، من مادرم همینجور بود،  تا چ ...

چجوری خوب شد 

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلختر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقهاش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونهاش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی از ماها که وسط شلوغترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

چجوری خوب شد 

موقتش، یه کم گلاب روش آیة الکسی خوند، و روسرش یه کم ریخت و، رو بالش میریزه اندازه یه سری، نوشابه، که نم بشه بو بده، خودت نباید بخونی یکی دیگه،بخونه به گلاب، بهت فوت کنه،و توحید هم  خودت بخون، دیگه، نمیاد سراغت،البته این موقت، دوباره،.و نیاز به طهارت داشته باشی دوباره، باید بخونن، کلا موقع خواب باشه دیگه راحت میخوابی دستشویی هم نمیری..

بعدیش دیگه یه چیزی گرفت، 

تو بالش هست، دیگه مال دفع و اجنه شیاطین، وجن و پری، عکس بتونی بگیری، برات بنویسن، یا چاپ رنگی بگیری، خوبه، اون میگه، به چندنفر دادم، راه افتادن. 

مادر من یه چیز سیاه میدید سر نداشت بدون سر بود.. 

واقعا منم می‌ترسیدم 

از مامان پرسیدم الان زنگید،خب چطور برات ارسال کنم. 

چیو ارسال کنی

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلختر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقهاش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونهاش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی از ماها که وسط شلوغترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

االبته داخل اون دعاش ايته الکرسی هم هست. که برات بفرستم. 

وای نمیخواد 

تو همین موقت بده بخونن به یک گلا پر، شبا یه کم بریز رو بالشتت، و یکم رو سرت، بهترینش همینه.. تو حیدم بخون.. 

همین بهتره

تو واقعا قرآن خوندی؟ ایه الکرسی خودش یه حصاره خب

🤕

درکنار توحید.. 

برای همین امره، این، علمای دینی و فقه و مسلمانها میخونن. 

دعای رمال و این چیزا نیست، 

با کلام خداست.. 

که حافظ تو میشه.. 

تو میخواستی کمکت کنه، منم. 

تمام تلاش انسانی کردم.. 

که مشکلت حل بشه..

اون چیزای که برای مادرم اتفاق می افتاد و اینجور رفعش کردم.. 

اولش تو خواب می‌گرفتش، بعدش که زیاد ترسید افتاد تو جونش، 

میگید کمک کنی د، دیگه میگی وای نمیخواد😒

باشه برو جن بازی کن.. 

شب خوش

تو واقعا قرآن خوندی؟ ایه الکرسی خودش یه حصاره خب 🤕 درکنار توحید..  برای همین امره، این، ع ...

کثافت جن بازی چیه😂💔 اخه فکرکردم میگی دعایی چیزی هس ازین دعا خونا میترسم ولی ایت الکرسی رو انجام میدم مرسی دوست عزیز 

بختک معمولا بصورت شکم رو به آسمون باشه، خیلی میاد سراغت، بهش میگن حالت تسلیم، معمولا جن شیطانی میاد، ...

در مورد این قسمت از حرفت: 

بختک معمولا بصورت شکم رو به آسمون باشه، خیلی میاد سراغت، بهش میگن حالت تسلیم، معمولا جن شیطانی میاد، رو سینه، میشینه،و از ترس،تو انرژی میگیره

علت اینکه نام بختک در بین مردم رایج شده توهمات وحشتناکی است که در زمان فلج خواب فرد به انها دچار میشود.

در ادبیات پزشکی، معمولاً از دو اصطلاح برای دسته‌بندی فلج خواب استفاده می‌شود:

• فلج خواب منفرد (Isolated sleep paralysis) زمانی است که فرد فقط یکبار تجربه فلج خواب را داشته باشد.

• فلج خواب مکرر(Recurrent sleep paralysis)  زمانی که فرد بارها تجربه فلج خواب را داشته باشد.

این توهمات ممکن است در زمان به خواب رفتن hypnagogic یا قبل از بیدار شدن hypnopompic رخ دهند.

توهمات به وجود آمده در افراد مختلف با یکدیگر متفاوت هستند، اما معمولا افراد در این شرایط احساس میکنند شخصی به آنها نگاه میکند، کسی آنها را از تخت به بیرون میکشد یا یک شی یا فرد سنگین روی قفسه سینه آنها قرار گرفته است.

اگر در زمان فلج خواب این توهمات را تجربه کردید، به این معنا نیست که مشکل فلج خواب شما جدی تر و خطرناک تر است، بلکه تمام این ها مربوط به ترسهای گذشته و اعتقادات شماست. 

☆فلج خواب حالتِ اختناق، سنگینی، قفل شدنِ بدن و عدمِ تواناییِ حرکتِ اندامهایِ بدن مخصوصا دستها و پاها است که گاهی هنگامِ خواب به انسان دست میدهد.

فلج خواب با از دست دادن کوتاه کنترل عضلانی به نام آتونی (atonia) شناخته میشود که درست پس از به خواب رفتن یا بیدارشدن اتفاق می‌افتد.

افراد اغلب درطول دوره‌های فلج خواب علاوه بر آتونی، دچار توهم هم میشوند.

از آنجایی که فلج خواب با مرحله حرکت سریع چشم(REM)  درچرخه خواب در ارتباط است، به عنوان پاراسومنیای REM هم در نظر گرفته میشود.

خواب REM  زمانی است که ما رویا میبینیم که در این مرحله ما دچار آتونی (ناتوانی درحرکت دادن عضلات) میشویم. 

برای افرای که بختک را تجربه میکنند این اتفاق درست قبل از به خواب رفتن یا بیدار شدن رخ میدهد به همین دلیل از تجربه خود آگاه هستند.

در واقع بی حرکت بودن مفاصل از بروز آسیبهایی که فرد ممکن است حین خواب دیدن به خود وارد کند جلوگیری مینماید.
در واقع فرد از نظر ذهنی هوشیار است اما بدنش همچنان در آرامش کامل قرار دارد.
در این حالت قسمتهایی از مغز که مسئول شناسایی تهدیدها و خطرات میباشد بیش از حدحساس میشوند.

در این شرایط فرد دچارِ ترسِ شدیدی شده و علیرغمِ تلاشی که برای بیدار و بلند شدن میکند تلاشِ او بی‌نتیجه است و لذا وحشت و احساسات بسیار ناخوشایندِ فردبیشتر میشود.

این اختلال وحشتناک خواب که “پاراسومنیا” نیز نامیده میشود یکی از قدیمیترین اختلالات شناخته شده درخواب است.
 رؤیایِ وحشتناکِ توأم با احساسِ خفگیِ  در نهایت انسان را از خواب میپراند ولی در اصل مشاهدات و احساساتِ ناشی از این عارضه، آنقدر واقعی به نظر میرسد که شخص فکر میکند درحالِ تجربه امورِ ماوراء الطبیعه است!

برخی از افراد مبتلا به بختک از خوابیدن میترسند و برخی از تنهایی خوابیدن میترسند.

اینجور موجودات،غذاشون ترسه، وو نترس، درمان داره، جای نگرانی نیست، من مادرم همینجور بود،  تا چ ...

موجودات چیه گلم بختکی وجود نداره اسمش فلج خوابه 

بختک فقط یه اسمه اینکه یه موجوده علمی،  دینی و مذهبی،  طب سنتی،  علم مدرن،  روانپزشکی،  از دید محققین و دانشمندان کلا رد شده