2777
2789
عنوان

بختک چیه؟ 😣😰😭😱👹👻

5498 بازدید | 46 پست

شما چی میدونید راجبش من این بختک لاشی نمیدونم چیه هرچندوقت یبار میاد شبا بیدار میشم نمیتونم تکون بخورم توخواب و بیداری سایه هایی هم میبینم بعضی وفتا بی دلیل پاهام کبود میشع حالا بعضیا میگن اون موجودات اذیت میکننت بعصی میگن نه پلاکت خونت پایینه که کبود میشه پاهات و اونمه بیدار میشی هم بخاطر استرس فشارروحی و اینچیراس که من قبلا دکتر رفتم ازمایش کامل دادم یچیزی تو بدنم کم بود استرس و فشارروحی هم دارم خدایی حالا نمیدونم واقعا دلیلش علمیه یا همون چیزاس👹 ک میترسمم ازشووون😭

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلختر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقهاش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونهاش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی از ماها که وسط شلوغترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

خدایی اگ خودتون تجربه ای دارین یا چیزی میدونین بگید اروم شم خواب نمونده واسم دوروزه 4ساعت خوابیدم کلا

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلختر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقهاش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونهاش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی از ماها که وسط شلوغترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالاینی هیشکی هیچی نمیدونه؟ 

منی که تجربه شو دارم میگم همون چیزیه که ازش میترسی

چرااینو میگیی😭

واقعا فکر می‌کنی موجودات ماورایی شبا میان اذیتت میکنن؟ 

این پدیده اسمش فلج خواب هست . سرچ کن بهشون راجع بهش 

کبودی پا هم ربطی به این موضوع نداره حتما برو دکتر 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

بختک با فلج خواب بهش میگن

اگه   واقعا چیزی تو خونه حس میکنی یا برات سنگینه ۴ قل  زیاد بخون سوره بقره صوتشو پخش کن و بخون

صلوات زیاد بفررست

ولی یه دکتر برو چکاپ بده که خدایی نکرده پلاکت خون پایین نباشه

اینکه نمیتونی تکون بخوری فلج مغزیه ...مغزت هنوز بیدار نشده ک دستور بده ...ولی بقیه چیزا رو نمیدونم 

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
واقعا فکر می‌کنی موجودات ماورایی شبا میان اذیتت میکنن؟  این پدیده اسمش فلج خواب هست . سرچ ک ...

خودم شخصا نمیتونم باور کنم ینی اون ن موجودات سراغ خیلیا میرن؟ چون خیلیا میگن اینطور شدن تاحالا ولی بعضی میگن نه هموناهستن ببین الان تو همین تاپیکم چندنفر بیان بگن اره موجوداتی ان

من خودم اولین بار که مرده دیدم و ازش ترسیدم یه مدت بعدش شب خواب همون مرده رو دیدم ودچار این حالت شدم یعنی بیدار بودم اما نمی‌تونستم تموم بخورم هر کار میکردم جیغ بزنم نمیشد و .... بعد اون تا چند سال خواب راحت نداشتم و دست کم یه شب درمیون این اتفاق برام میوفتاد جوری شده بود من همش میخواستم کنار آبجیم بخوابم اون ازم فراری بود از بس نصف شبا میپریدم روش و جیغ میزدم کلا نمیذاشتم اون هم بخوابه ولی دیگه نمی‌دونم چی شد که رهام کرد 

از دوران دوم سوم راهنمایی شروع شد تا بیست سالگی 

فک کنم از شهر خودمون که رفتم گمم کرد،😂😂😂

خودم شخصا نمیتونم باور کنم ینی اون ن موجودات سراغ خیلیا میرن؟ چون خیلیا میگن اینطور شدن تاحالا ولی ب ...

والا من تا جایی که اطلاعات داشتم راهنماییت کردم حالا میتونی بری تحقیق کنی راجع بهش تا بفهمی چیه و درست بریزه 

میتونی هم اون چرت و پرتا رو باور کنی .

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

بختک معمولا بصورت شکم رو به آسمون باشه، خیلی میاد سراغت، بهش میگن حالت تسلیم، معمولا جن شیطانی میاد، رو سینه، میشینه،و از ترس،تو انرژی میگیره..اینکه حالت خفگی میکنی، از راه گلو انرژی میکشه تو دهن خودش،که نفس کشیدن کند، میشه، معمولا ماورایی هست، و خیلی سریع هستن، تا چشت سنگین بشه رو سیننت نشسته، خیلیا میگن که همزاد وقتی انرژیش ته میکشه.. میاد که انرژی بگیره.. 

اما همزاد اینکارو نمیکنه، چون طرف میره، حصار میگیره اون آسیب میبینه..بیشتر جن عاشقن و شیطانی هستن،.. و رحمانی اینکارو نمیکنه.. 

و یه حالت دیگش، به مکانشون، تجاوز بشه،دروازه باز بشه، حالا بصورت، احضار شمع، ویجی بورد، و اطلسم و.. سریع میاد توبدنت،در مورد مکانشون اونا خونه زندگی دارن، دنیای اونا از خودمون جداست،، اما تو خونه های همه زندگی میکنن، ولی کاری ندارن به انسان،تا انسان اذیتشون کنه، بهش میگن عمار مکان،یا سحر باطل، مثل قلیاب سرکه،نمک، که برای پاکسازی انجام بدی، معمولا کسانی که در آن مکان زندگی میکنند، رحمانی ذن، بهشون آسیب میرسه.. 

قبلش باید عمار مکان بخونی،که رحمانی ها برن، و پاکسازی که اسیب نرسه به رحمانی ها، پاکسازی ها برای شیطانی هاست، 

و بعد از کار پاکسازی، مجدد، بر میگردونی به خانه و کاشو نه خودشون..

و

علمی میگن، گرفتگی عضلات ، زمانی که بدن متعادل میشه،حالت ریلکس،حالت خواب رفتن پا ولی این در کل بدن صورت میگیره..

و فشار منقبض میشه.. 

اما واقعا ماورایی هست، 

خیلیا با کمرا نصب کردند فیلم گرفتن که میاد میشینه رو سینه...

در آسمان تاریک قلبم، طلوع کن.وبه دنیای کوچک من نور بده.
بختک معمولا بصورت شکم رو به آسمون باشه، خیلی میاد سراغت، بهش میگن حالت تسلیم، معمولا جن شیطانی میاد، ...

الان من ترسیدم تکلیف چیه😥