2777
2789
عنوان

کم آوردم دیگه..

132 بازدید | 36 پست

تا حالا شده تو یه زمانی از زندگیتون حس کنین هر دری میزنین به بن بست میخورین؟ چیکار کردین؟ 

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋

تحمل

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوزم تو همون دورانم هیچی هر کاری میکنم نمیشه که نمیشه😕

ایشالا مشکل توهم حل بشه 🥲🫂

اگه حس کردین نیاز به صحبت دارین و میخواین با کسی حرف بزنید رو من حساب کنید ، خوشحال میشم تو موقع غم و ناراحتی گوش شنواتون باشم ..🫂🦋
نمیشه دیگه واقعا

تغییر جهت بده 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
تغییر جهت بده 

ببین واقعا انگار دیگه چیزی نیست بخام بخاطر اون ادامه بدم از هرلحاظ به مشکل خوردم . درسی ، خانواده ، شغلی ... مثلا دارم با یکی یه حرف ساده میزنما مثل همیشه ولی بهش برمیخوره و دعوامون میشه و این باعث شده از همه فاصله بگیرم اونام همینطوری

رها کردم ،بعدش شکرگزاری هم حالم و بهتر کرد و یه تغییراتی داد تپ اون شرایط 

انگار خدا هم دیگه ازم خوشش نمیاد. بابت چی شکرگزاری کنم اخه جونم داره درمیاد این چندوقت . کاش حداقل عرضه ی خودکشیو داشتم که ندارم🥲

انگار خدا هم دیگه ازم خوشش نمیاد. بابت چی شکرگزاری کنم اخه جونم داره درمیاد این چندوقت . کاش حداقل ع ...

ببین درکت میکنم ولی خب زندگی که تموم میشه نیاز به خودکشی نیست انرژی منفیت زیاد شده و خشم و گفتگوی درونی زیادی داری 

ببین واقعا انگار دیگه چیزی نیست بخام بخاطر اون ادامه بدم از هرلحاظ به مشکل خوردم . درسی ، خانواده ، ...

تا وقتی بازی رو نفهمی بازی تکرار میشه 

تا دلت بخواد برام اتفاق افتاده و انگار مثل گرداب آدمم می کشونه داخلش 

اما سعی کن یک مدت انرژی تو بالا ببری به چیزای منفی واکنش نده . فکرای منفی و تلقین منفی  نکن ، رها کن یه مدت تو جمع نباش ،وارد بحث نشو و خودتو سرگرم کارای دیگه بکن کم کم درست میشه ولی تهش به این فکر کن چرا شو پیدا کنی

خودم اینجوری رها میشم ازش

ببین درکت میکنم ولی خب زندگی که تموم میشه نیاز به خودکشی نیست انرژی منفیت زیاد شده و خشم و گفتگوی در ...

اره شاید همینطوره . نمیدونم من فقط الان دنبال یه راهیم برای خلاص شدن از این شرایط

تا وقتی بازی رو نفهمی بازی تکرار میشه  تا دلت بخواد برام اتفاق افتاده و انگار مثل گرداب آدمم م ...

چطوری انرژی مثبتمو بیشترش کنم؟

رو خودت تمرکز کن میدونم خیلی سخته 

باشه ولی ادمای مهم زندگیم که دارم از دست میدمشون چی؟