saaaaaaaaaaii مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 2592 عنوان قرص بیوتین ۵۰۰۰ واسه رشد مو خوبه 2578 بازدید | 8 پست کسی استفاده کرده ؟قیمت هم بگیذ واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨ 1402/11/13 | 19:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازلی6674 عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 1959 اره عالیه وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
saaaaaaaaaaii مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 2592 اره عالیه یعنی از قرص هیر ویت هم بهتره دیگه چون من قبلاً استفاده میکردم فقط یکمی مژه هام رشد کرده بود یکمی موهام نه زیاد قیمت بیوتین روهم میگی عزیزم بی زحمت؟ واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨
بشه_منههه عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1372 منم الان دنبال راهکار برای رشد مو بودمعوارض نداره؟ از قدیمی های چند بار تعلیق شده😂
saaaaaaaaaaii مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 2592 منم الان دنبال راهکار برای رشد مو بودم عوارض نداره؟ چی هیرویت فک نکنم من فقط دو ورق مصرف کردم واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨
بشه_منههه عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1372 چی هیرویت فک نکنم من فقط دو ورق مصرف کردم همین بیوتین یا هیرویتشنیدم هیرویت باعث جوش شدید میشه از قدیمی های چند بار تعلیق شده😂
saaaaaaaaaaii مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 2592 همین بیوتین یا هیرویت شنیدم هیرویت باعث جوش شدید میشه نه من جوش نزدم ولی فک کنم بیوتین باشه واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨
نازلی6674 عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 1959 یعنی از قرص هیر ویت هم بهتره دیگه چون من قبلاً استفاده میکردم فقط یکمی مژه هام رشد کرده بود یکمی مو ... من هیرتامین میخورم توش علاوه برویتامینای دیگه بیوتین۵۰۰۰هم داره قیمت هیرتامینم حدودا۸۹۰هزارتومنهیرویت چرته نخوری بهتره مخصوصاایرانیش وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
saaaaaaaaaaii مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 2592 من هیرتامین میخورم توش علاوه برویتامینای دیگه بیوتین۵۰۰۰هم داره قیمت هیرتامینم حدودا۸۹۰هزارتومن هیر ... هیرتامین خیلی گرونه هیرویت که باید چه ماه بخوری قطع کردی دیگه دوباره میریزه بیوتین دیگه استفاده نکردم میخام ببینیم خوبه که بگیرم قیمتش چنده شما میدونی؟ واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨