بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
TE زنگ بزن بیاد دنبالت به بهونه سالگرد ازدواج ، اینجوری یا پای خودتم برنگشتی 🤣 رفتی نازشو بخر که از دلش دربیاد 🌹
خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
آخه دعوامون کودکانست بهم با عصبانیت گفت گوشیمو بیار گفتم مگ فلجی برو بردارش و هر چی گفته بود به خاند ...
کودکانه؟برای دعوای کودکانه شما پلیس میبری؟برای دعوای کودکانه دوازده روز ترک منزل می کنید؟اخه وقتی بزرگ نشدیم چرا ازدواج می کنید .تو رو خدا حداقل بچه دار نشید .چون براتون همه چیز یه بازیه
واسه تکتک لحظههایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشهست🌱
عزیزم هیچ وقت خونه تترک نکن حتی اگه اون بگه برو بگو خودت برو هیچ وقت حرفایی که تو دعوا خودت شوهرت به هم میگین به خوانوادت نگو چون کینه ازش میگیرن بعد دودشتو چشم خودت میره
با فراموش کردن گذشته در کنار بچه هام به آرامش رسیدم 😍