2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خودش آورد اینجا 

برو خونه باباش آتشونی ، اونا میگن میاد دنبالت

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
خودش غلط کرد با هفت جد وابادش تو جات تو خونت خوبه ناراحته گمشه خونه ننش اه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
والا اخه عصبیم میکنن اه😂😒🥺انگار هر چی شوهر بگه همونه طوری بشونم سرجاش مادرشوهر کف کنه

واسه همین از شوهرم هیچی نمیگم ، اصلا خوشم نمیاد کسی فوحش بده بهش ، با اینکه بعضی وقتا جونم رو به لب می‌رسونه 💔

یکم بیشتر میگی؟چرا این همه دعوا می کنید؟چرا یه تصمیم درست نمی گیرید برای باقی زندگیتون؟تصمیم شوهرتون طلاقه؟؟پلیس بردین و لباس برداشتید دیگه دلتنگیتون برای چیه.بازی می کنید باهم؟؟؟شوخی گرفتید زندگی رو

الان چیکار کنم

برو خونه تون ، تا به نبودنت عادت نکرده ، همین غروره که خاک به سر زندگی زناشویی می‌کنه ، خواهرانه برگرد❤️

واسه همین از شوهرم هیچی نمیگم ، اصلا خوشم نمیاد کسی فوحش بده بهش ، با اینکه بعضی وقتا جونم رو به لب ...

هر کس یه طوریه

وقتی دلت نمیاد فحش بدیم ینی به اون درجه از عذاب و اذیت نرسیدی خداروشکر