2821
2789
عنوان

کثافتترین

161 بازدید | 12 پست

اینیک میگم ادمه ها اون مردا ک میفرستاد نیازای زنو میدونستن خودشم بعد از هر فاصله تو قهری میگفت بالاخره ادمیزاد نیاز داره مثلا خودش نیاز هر زن فراری کارتن خواب شپشو شرقی چتر باز مشتری کم رو را میندازه دیوونه کن زارتی عن ببینین میرینین این قسمتو ب جون بچه هام با چشمم دیدم جز منم دیدن و گفتن نکردن فقط دیدن 🤣من فک میکردم اینجور ادما مخصوصا مرد کثیف بعد اینهمه گه کاری بره بیابون غار همون وسط میلوله زنه ام خودشو زخم میکنه ناقله مرضاشون قاطی شده ایدزو حتما دارن 😆😆😆😆😆😆بوی غم میده نجسیش قشنگ خله خل 

دلبر دلربا عشق سرورتون

البته اینم بگم هر بار ک ی واقعیت میخورد تو چشمم خیلی گریه میکردم دوسداشتن کسی هم ارومم نکرد برای زندگی دوباره باید حتما برم تحت درمان 

دلبر دلربا عشق سرورتون

این ادمیک براتون تعریف کردم شرق نشین بود بهترینشون همینن زنو مردم نداره ولی خوب برای سلیقه من اون مرداییک تو جزییات میرن از خصوصیترین مسائلشون تو مردم میگن و ی سری ضعفای از زن کمتر دارن کلا حذف میشن طرفو ادم نمیبینم جنسیتش گم میشه برام و درین راه هر کس شبیهش بود روش خط قرمز خورد 😜البته انقد من در مورد این چیزاش تو جاهاییک باید میگفتم گفتم ک....

الان این حذفی چ باشه چ باکسی چ بی کسی در کف چ بمیره هیچ فرقی ب حال منو بچه هام نمیکنه

دلبر دلربا عشق سرورتون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من انقدر ادم خوبیم ک نبودنمو رک میگم تو این مرضام ب هر کی علاقمند شدم واقعی بود و هست ولی کثافتاییک مرده حساب میشن خودشونم قشنگ میفهمن واس منافع میدوئن همیشه تو انتطار نگه میدارن نمیدونم خواهر خرابش عین دوسدخترای روانیش چقد ریاضت کشیده بود چند ماه هر روز میگفت گل گرفته میاد خونه 😄منو بچه هامم میرقصیدیم مخاطب خاصم ک بود ی چیزای عجیبی میگفتن میگفت لباس مهمونی نپوشیده با اسپرت با کسی نیست من باهمون لباس ....😆ن پیزامه گلدار خزای ذیقی 🤣🤣🤣🤣🤣

دلبر دلربا عشق سرورتون

کلا وقتی ی بدبخت بدشانسو از اول دوس نداشته باشید تا اخرش همون حسه کلا ممکنه نفهمید🤣من اسمیو ک دوسدارم با فونت سیو میکنم برای طرف خیلی صبرو حوصله میکنم طوریک خنده وغرورم دلشو قنج میبره نیاز ب چش ابرو رفتن ندارم اون بیچاره ولی بارها واقعا با تمام نفهمی و خز بودن عاشق من شد جاهاییک با عشق منو نگادمیکرد با اکیپ و کثافتکاری میره ک خودشو دیوونه تر کنه خاک بر سر اون وامونده هاییک با اینجور مریضا بپرن کلا خیلی بدبخت شده میگن تو غذاش تا میشه قایمکی کلشو قایم میکنه میخوره 🤣🤣🤣🤣🤣من این روزارو براش پیش بینی میکردم حالا پیرزنا دورشو نکشه خیلی حرصیه خواهرشو کاسبا دورشو دوسداره....حسرت زندگی منو بچه هام داره دقش میده اصلا پیر مرد زشت ی افخانی هر چی بالاخره ادمن شبیه خودشونو دورشون دارن دیگه قیافش شبیه اه اه شده ی چیزاییو تحمل میکنه با درک ک فقط ....بعد در میره😆

دلبر دلربا عشق سرورتون

خواهراش:ک این اگر میخواست نره مث هولا چسی شدن زارتی دیگرانو نگا کنه بهش صد بار زنگ میزدن ک فلانی پست گذاشته باهاش میتینگ داشتیم و...ازین کثافتکاریای فتنگی ک خودش دیوونه بود از دستشون یکیشون هی تو نینی سایت تاپیک تحصیلات میزد چون مث پیرزن زیر خواباش میگفت من با زناشویی زارت حرفه ای زندگیم بهترینه میپرسید تحصیلات یا کار کردن زنا ب چ درد میخوره اونا زن نیستن مردن حالا قیافه خواهرش حرکات و حتی زناشوییش و پیرزنش قشنگ مرد کلیپسیه بعد داغون پیر بد جور ک رو در رو هیچی بهشون نمیاد

دلبر دلربا عشق سرورتون