mamandiyako مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 5451 عنوان ایده شام😁 222 بازدید | 17 پست ناهار اش رشته داشتم زیاد خوردم یجوری منگم کرده انگار سیرم شام چی پیشنهاد میدین؟! پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵 1402/11/13 | 17:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12318 قیمه بادمجون مادرم درست کردنبرنجش مونده هنوز اماده نکردن ولی کشنمه ظهر مرغ داشتیم نخوردم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
mamandiyako مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 5451 کوکو🤣 😐😂تصورشم حالمو بدتر کرد پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
hedayat عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 14759 اتفاقا منم ناهار آش رشته خوردمدیگه گرسنه ام شده بود کباب و برنج از دیشب داشتم داغ کردمحالا تو فکرمه چند ساعت دیگه سیب زمینی سرخ کنم بخورم☺️ 🧸🤎
yasamin_jan عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 1485 آخ گفتی .منم آش خوردم اصن دارم میترکم نمیتونم پاشم شام بذارم تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم
زهرااینا عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 1877 شام و ناهار جدا میپزی ول کن خواهر من ول کن ی سیب بخور بگیر بخواب
شمعدونی_لب_پنجره عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 2428 من الان دلم اش میخاد شاید بزارم شبسالاد ماکارونیماکارونیالویهاملت چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂
دنیاااااایییییییییی عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 15087 خودم کباب کوبیده قرار درست کنم با گوجه و پیاز و دوغ
mamandiyako مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 5451 شام و ناهار جدا میپزی ول کن خواهر من ول کن ی سیب بخور بگیر بخواب تازه باردارم یهفته دیگه زایمانمه😮💨 پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
ssadaff__ssadaff عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 299 😐😂تصورشم حالمو بدتر کرد اومم خب سیب زمینی سرخ شده یا املت
mamandiyako مدیر استارتر عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 5451 آخ گفتی .منم آش خوردم اصن دارم میترکم نمیتونم پاشم شام بذارم من ی احساس سنگینی شدیدی دارم در عین حال کمی گشنه😂😂 پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
61narsis عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 2226 اتفاقا منم ناهار آش رشته خوردم دیگه گرسنه ام شده بود کباب و برنج از دیشب داشتم داغ کردم حالا تو فک ... اضافه وزن میگیری،یکم هویج یا سیب بخور