__yuna__ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 394 عنوان موضوع سایت 122 بازدید | 23 پست شوهرم بیرونم کردشوهرم کتکم زد شوهر داره خیانت میکنهشوهر زن میاره خونه شوهرم زن دووم گرفته😂بابا بسهههههه خوبه اگه به عقاید هم احترام بزاریم و همدیگرو با تمامی تفاوت ها و اختلاف نظر هامون دوست داشته باشیم:)) به امید فردایی بهتر🌱 1402/11/13 | 17:45 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دزد__دریایی عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1906 شوهرم گفته بچه نمیخوام کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
__yuna__ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 394 شوهرم گفته بچه نمیخوام با شوهراشون پارمون کردن خوبه اگه به عقاید هم احترام بزاریم و همدیگرو با تمامی تفاوت ها و اختلاف نظر هامون دوست داشته باشیم:)) به امید فردایی بهتر🌱
__yuna__ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 394 اونوقت تاپیکا من: شوهر میخام 😂😂 خوبه اگه به عقاید هم احترام بزاریم و همدیگرو با تمامی تفاوت ها و اختلاف نظر هامون دوست داشته باشیم:)) به امید فردایی بهتر🌱
دزد__دریایی عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1906 😂😂😂😂 😂😂😂 دیونمون کردن کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
دزد__دریایی عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1906 با شوهراشون پارمون کردن ول کن نیستن. حالا شوهر هیچ. مادر شوهر جاری. خیانت بعد میگن آقایان از سایت برن اینجا فقط سایت بارداریه😂 کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
__yuna__ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 394 ول کن نیستن. حالا شوهر هیچ. مادر شوهر جاری. خیانت بعد میگن آقایان از سایت برن اینجا فقط سایت بارداری ... جدیدا خیلی دیدم میگن نامزدم دلمو شکست خوبه اگه به عقاید هم احترام بزاریم و همدیگرو با تمامی تفاوت ها و اختلاف نظر هامون دوست داشته باشیم:)) به امید فردایی بهتر🌱
asal14001 عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 5312 ول کن نیستن. حالا شوهر هیچ. مادر شوهر جاری. خیانت بعد میگن آقایان از سایت برن اینجا فقط سایت بارداری ... 😂😂😂واییی تاپیک دیروز میگی😂
دزد__دریایی عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1906 😂😂😂واییی تاپیک دیروز میگی😂 😂 یکی مونده به تاپیک آخرم. خوندیش؟ کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
دزد__دریایی عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1906 جدیدا خیلی دیدم میگن نامزدم دلمو شکست حالا دخترای ۱۸ ساله اومدن. یکی میگه خواستگار دارم. یکی میگه معدلم کمه. دارم گریه میکنم. حالا معدلش ۱۹ ۸۸ صدمه. فک میکنه اگر ۲۰ بشه میره تو ناسا کار میکنه😂 کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمیرسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️