2777
2789
اول بازرگانی و صنعتی و بعد مالی ...  حسابدار ی شرکت میشی دیگ..یا تو بانک کار میکنی  رشتت ...

انسانی ام 

اخه میگن مالی بهتره 

خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم انسانیم میخوای کنکور بدی؟؟  من مشاوره رفته بودم ب این ترتیب بهم گفدن ... کدوم بهتره

اره میخوام کنکور بدم ولی خیلییی گیجم نمیدونم چی میخوام چی کار کنم برا همین اصن نمیخونم روانشناسی میخواستم ولی دیر بازدهی میده باید حداقل تا ارشد خوند ولی میگن رشته های مدیریتی هم برا مهاجرت خوبه هم بازار کار 

اره میخوام کنکور بدم ولی خیلییی گیجم نمیدونم چی میخوام چی کار کنم برا همین اصن نمیخونم روانشناسی میخ ...

فرهنگیان چی؟؟ 

برای اردیبهشت ؟! 

روانشناسی اره بدرد نمیخوره مگر مهدکودک یا ابتدایی پذیرشت کنن تو کارشناسی 

میخوای مهاجرت کنی! 

مدیریتعا همشون خوبن مخصوصا بازرگانی و مالی .. 

من ک برای فرهنگیان میخونم .. تا ببینم چی میشه

فرهنگیان چی؟؟  برای اردیبهشت ؟!  روانشناسی اره بدرد نمیخوره مگر مهدکودک یا ابتدایی پذیرش ...

منم فرهنگیان ثبت نام کردم اما ادمی نیستم که با اون همه فشار کاری حقوق کمی بگیرم الان دبیر های خودمون میگن اگه برای درامد بالا میخواید بیاید فرهنگیان نیاید 

فقط حقوق بازنشستگیش و یه سری امتیازاش خوبه دوران دانشجویی هم که حقوقش از یه رفتگر کم تره 

منم فرهنگیان ثبت نام کردم اما ادمی نیستم که با اون همه فشار کاری حقوق کمی بگیرم الان دبیر های خودمون ...

اره اون روز ی دانشجو تاپیک زده بود میگف کاش میتونسم انصراف بدم فضاش شبیه مدرسس 

اگر ی حرفی از دهنت در بیاد راپورتتو میدن . 

نمیدونم میگف من با اینک خودم مذهبیم ولی استرسشو دارم ...

منم ثبت نام کردم . ولی خب تا ببینم چی میشه 

چقد میخونی در روز ؟

کدوم شهری؟

اره فرهنگیان واسه کسیه که زیاد دنبال پول نیست صرفا میخواد بی کار نباشه و ی پولی دربیاره برا کسی که پول براش مهمه اصلا فرهنگیان خوب نیست مخصوصا اینکه خیلی محدود میشی مخصوصا دوران دانشجویی حتی دیدم بعضا عروسی و جشن و اینا هم نمیرن درسای مدرسه رو میخونم گاهی اقتصاد و روانشناسی.

قبلا میخوندم الان شده روزی سه ساعت 

من گیلانم میخوام دانشگاه گیلان بخونم