2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیخورم

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
😦😦😦وای معده و کبدو کلیه ها رو به فنا میده.  ژلوفن مضرترین دارو شناخته شده.  

همه میگن بهم ولی اصلا نمیدونم چیکار کنم

از یه طرف نمیتونم درد تحمل کنم 

از طرف دیگه ژلوفن ضررش زیاده

چه خبره ضرر داره 

من با اینکه وحشتناک حالم بد میشه اصلا از اینا نمیخورم

خودتو قبل پریود تقویت کن 

اگه کم خونی داری آهن و اسیدفولیک استفاده کن

امگا۳ و ویتامین دی و چیزهای دیگه هم بخور 

دمنوش زنجبیل دارچین با عسل هم خوبه 

۴ روز 

چراااا درد که معمولا روز اول طبیعیه نهایت روز دوم. البته اگه از اول که پریود شدی اینطوری بودی هیچ. ولی بدنو عادت بدی به دارو دیگه درد بدون دارو خوب نمیشه منم روز اول قرص میخوردم دیگه سعی کردم دردو تحمل کنم گذاشتمش کنار دردم الان خیلی کم شده

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...

من فکر میکردم همون ژلوفنه فقط ژله مانند نیست ضررش کمتره؟ 

در کل مسکن ها ضرر دارن...کمتر مصرف کن

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
چه خبره ضرر داره  من با اینکه وحشتناک حالم بد میشه اصلا از اینا نمیخورم خودتو قبل پریود تقویت ...

فولیک اسید هرروز میخورم به جز موقع پریودی

حس میکنم خونریزیمو زیاد میکنه این دوران