بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:
واااااای چه چیزا که آدم اینجا نمی شنوه؟ اسی جان بی خیال شو. من به تمام گربه های محله غذا می دم. دوتاشون خونه مون پلاسن چندین بار دست و پام رو چنگ گرفتند. این حرفها چیه. اولین باره می شنوم که برای چنگ گربه هم باید واکسن زد.گربه که هاری نداره. تو روستاها با گربه زندگی می کنند چنگ هم می گیره. تا حال تو عمرم ندیدم برای کسی اتفاق خاصی بیفته. این افکار رو کنار بذارید. ولی جدا از اون.خیلی کار خوبی می کنی با غذا دادن به حیوونا بخصوص گربه خیرو برکت وارد زندگیتون می شه
واااااای چه چیزا که آدم اینجا نمی شنوه؟ اسی جان بی خیال شو. ...
سلام عزیزم راسش من اطلاعی نداشتم تو نی نی سایت از دوستان پرسیدم خطری داره یا نه اونا هم گفتن زود برو بیمارستان وقتی رفتم دکتر گفت حتما باید واکسن بزنی نمیدونم دیگه
اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه