2777
2789
عنوان

نظر شما چیه در این مورد

61 بازدید | 2 پست

من میگم نباید اجازه بدیم کسی با احساسمون بازی کنه چه اون کسی که به دروغ میاد تاپیک میزنه و یه عده میشینن براش گریه میکنن حالشون خراب میشه تهش معلوم میشه همش دروغ بوده  یا تاپیکی که میگه مریض دارم التماس دعا و ختم و فلان  و چندین هفته احساسات دیگران رو د گیر میکنه و یهو۳ ۴ ماه  غیب میشه و بدون اینکه خبری از خودش بده و دیگرانو همینجوری نگران و ناراحت ول میکنه میره درحالی که میتونه یه دقیقه وقت بزاره بیاد بگه ای دوستان من که چندین مدت نگرانتون کردم برام دعا کردید و احساستونو درگیر کردم حالم خدبه نگران نباشید و قفل کنه بره  معلومه اصلا اهمیتی براش ندارید که این کار کوچیکم نمیکنه براتون    کاش در کنار این همه احساساتی بودن یه مقدار عقل و منطق هم در کنارش داشته باشیم 

منکه هیچوقت نگران وناراحت هیچکس نشدم اتفاقا با عقلم فکر میکنم احساس کمتر.. چون اینجا مجازی و به خیلی موارد نمیشه اعتماد کرد. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
منکه هیچوقت نگران وناراحت هیچکس نشدم اتفاقا با عقلم فکر میکنم احساس کمتر.. چون اینجا مجازی و به خیلی ...

منم همینطور  ولی با چشمم دبدم تو تاپیکی که طرف گفته کجایی انقدرررر نگرانتم که حتی خوابتو دیدم  و امثالهم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.