2777
2789
عنوان

مامانا کمککککک دختر هشت ماهم

94 بازدید | 12 پست

دختر چند روزه دخترم سرفه می‌کنه دکتر بردم آزیترو داده اما روز به روز داره بدتر میشه تو سینش پر خلطه تو خواب انقدر سرفه می‌کنه که دیگه بیدار میشه ،تو رو خدا بگین چیکار کنم بچم داره هلاک میشه 😭😭

بچه منم تازه رفته ۹ ماه از ۳ ماهگی فقط سرفه میکنه خوب نشده هر دارویی بگی دادم دیگه گوارشی بهم ریخت نمیدم تازه اسهال بند اومده 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه منم تازه رفته ۹ ماه از ۳ ماهگی فقط سرفه میکنه خوب نشده هر دارویی بگی دادم دیگه گوارشی بهم ریخت ن ...

دختر منم 28 هشت و تموم کرده ،از وقتی پاییز اومده این پنجمین باره که مریض میشه ،بقول شما سینش اصلا خوب نمیشه

دختر منم 28 هشت و تموم کرده ،از وقتی پاییز اومده این پنجمین باره که مریض میشه ،بقول شما سینش اصلا خو ...

بچه ی منم 8 ماهس از وقتی بدنیا اومده ماهی دوبار مریض میشه نمیدونم من بچه داری بلد نیستم یا چی

بچه ی منم 8 ماهس از وقتی بدنیا اومده ماهی دوبار مریض میشه نمیدونم من بچه داری بلد نیستم یا چی

والا منم به خودم همینو میگم 😐از شیش ماهگی که دندون در آورده از اون موقع دیگه لب به غذا نزده فقط شیر میخوره جون نداره همینجوری از طرفیم بقول شما ماهی دوبار مریض میشه ،زودتر این زمستون تموم میشد راحت میشدیم

والا منم به خودم همینو میگم 😐از شیش ماهگی که دندون در آورده از اون موقع دیگه لب به غذا نزده فقط شیر ...

اره بچه ی منم غذا نمیخوره بچه ی برادرم 13 روز از این کوچیک تره ماشالا مامانش هرچی میده میخوره دیروز یه سیب زمینی رو کامل خورد دختر من فقط 2 قاشق خورد 😐😐

اره بچه ی منم غذا نمیخوره بچه ی برادرم 13 روز از این کوچیک تره ماشالا مامانش هرچی میده میخوره دیروز ...

وای ماشاالله خدا حفظش کنه😍دختر منم هر چی باشه اندازه دوتا نخود میخوره😢

اره بچه ی منم غذا نمیخوره بچه ی برادرم 13 روز از این کوچیک تره ماشالا مامانش هرچی میده میخوره دیروز ...

دخترت چیکارا می‌تونه انجام بده؟ مثلاً دختر من تو هفت ماه بود چهار دست و پا رفت الآنم از چیزی میگیره دوزانو گاهی وقتام رو پاش وامیسته انواع صدا رو رو میگه مثل دَد نَن بابا ماما یکم میگی کو دنبالش میگرده 

سلام عزیزم داشتم‌تاپیکاتونو نگاه میکردم چقدر شبیه دختر من هست دخترتون...دختر من اوایل تیر بدنیا اومده...برخلاف پسرم خیلی سخت وزن میگیره و ریزه هستش..۲۹۰۰بدنیا اومد و واکسن ۶ماهگیش۶۲۰۰بود زیر نموداره متاسفانه همه چی هم میدم بهش ولی بازم وزن انجنانی نداره..شیرخودمم چرب نیس مونوم دیگه چکار کنم

سلام عزیزم داشتم‌تاپیکاتونو نگاه میکردم چقدر شبیه دختر من هست دخترتون...دختر من اوایل تیر بدنیا اومد ...

سلام گلم ،خدا حفظش کنه دختر نازتو😍دخترت اونجوری که تو گفتی تقریبا یه ماه از دختر من کوچیکتره ،نمیدونم والا منم دیگه موندم چیکار کنم به من که بهداشت و دکترش میگن وزنش نرماله 😕دخترم فعلا که از وقتی دندون در آورده کلا اعتصاب غذا کرده فقططط شیر ،دیگه هیچی نمیخوره که منم دلم خوش باشه ،عزیزم الان دخترت وزنش چقدره؟