2777
2789

اینم بگم تو پیام دادن زنگ زدن کم کاری می‌کنه امروز پیام صبح بخیر دادم جوابمو نداده دیروز پیامش دادم جوابمو نداد بعد گفتم چرا محل نمی‌ذاری جوابمو داد ک معدم درد میکرد وفلان حالم خوب نیس ،،، قبلا اینطوری بوده ک جوابمو نده ولی هر موقع پیام داده بی جوابش نذاشتم 

چیکار کنم  فکر نمیکنم عادی باشه

ما روزی دوسه بار زنگ میزدیم، اوایل هفته ای یبار می اومد ولی بعدش دائم خونمون بود

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دوران عقد بدم میاد کاش عقد وعروسی ها یک شب برگزار بشه

آخه نامزدی را میشه به هم زد ولی عقد این جدایی ها باعث مشکلات بیشتر میشه.

تازه مردها زن میگیرند که راحت بشن نه اینکه دوباره منتظر بشن وهزار تا سنگ جلو پاشون بندازن.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

الان ساعت ۶پیام دادم ولش کنم ادامه پیدا می‌کنه آخه نمیشه ک چقدر دیگه تحمل کنم😔

خب همیشه تو بخوای پیام بدی همینجوری بهت بی محلی میکنه 

نشون بده ازش دلگیر میشی

میتونست جوابتو بده ک ناراحت نشی بگه الان کار دارم 

از دوران عقد بدم میاد کاش عقد وعروسی ها یک شب برگزار بشه آخه نامزدی را میشه به هم زد ولی عقد این جد ...

منم موافقم خسته شدم بخدا ولی رفتاراش اذیتم می‌کنه اصلا هیچیمون مثل نامزدا نیست

از دوران عقد بدم میاد کاش عقد وعروسی ها یک شب برگزار بشه آخه نامزدی را میشه به هم زد ولی عقد این جد ...

فقط تو ني ني سايته من اينطوز ديدم وگرنه من اطرافم همينه ، نهايت به فاصله ي يه هفته عقد و عروسي هست ، ولي خب قبلش نشون و نامزد ميكنن همو بشناسن 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
در طی روز اصلا صحبت ندارید؟؟؟ کارش چیه که انقدر مشغوله آقا؟؟؟؟؟ شما چرا انقدر پیگیری؟؟؟ بیکاری یا ...

فعلا ک بیکاره اون ی ماه قهر بود الان بعد ی ماه قهر پیام میداد بعد من میدادم زنگ میزدم الان دوباره امروز اینجوری میکنه

منم موافقم خسته شدم بخدا ولی رفتاراش اذیتم می‌کنه اصلا هیچیمون مثل نامزدا نیست

سنگ هاتون را وابکنید واگر مشکلی نیست زودتر برید سر خونه زندگیتون واگر هم مشکلی هست حلش کنید

اینجوری هم جالب نیست.باید بفهمید مشکل شوهرتون چیه 

شرایط اقتصادی بده،حواستون باشه فشار زیاد رو دوشش نگذارید بعدا تو زندگی به مشکل میخورید

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

فقط تو ني ني سايته من اينطوز ديدم وگرنه من اطرافم همينه ، نهايت به فاصله ي يه هفته عقد و عروسي هست ، ...

خوشبحالتون البته دوره نامزدی بیشتر باشه بهتره  الان من تو عقد ی چیزایی دستم اومده مطمئنم اگه زودتر عروسی میکردیم بازم لا منگنه بودم