2777
2789
بگو

شعر اتل متل توتوله به دلایل زیر ممنوع شد:

۱.استفاده از کلمات زشت

۲.صادر کردن شیر به هند

۳.ترویج بد حجابی

شعر اصلاح شده:

اتل متل صلوات…گاو حسن زده قاط…هم دست داره هم آستین…شیرشو بردن فلسطین…بگیر زن مسلمان…از حزب‌الله لبنان…اسمشو بزار حلیمه چون چادرش ضخیمه

اين چيبوددد🤣

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!

*رفتم کتابخونه میگم 

ببخشید چیزی از سعدی دارید؟! 

خانمه گفت کتابشو میخوایید؟!!! 

گفتم نه،اگه ،زیرپوشی شورتی، انگشتری چیزی از خدابیامرز مونده میخوام. 😐😐😂😂*

ملکه۷۰_سابقم یه میم اضافه شده.یه میم دیگه اضافه نشه صلوااااات😐😐😑😅😅😅😅شاید بعضی آدما بتونن حفظ ظاهر بکنن اما باطن و ذاتشون رو نمیتونن تغییر بدن. گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟! جان من،  ذاتیست تمام ویژگی بشر 🌸😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

*‏یه بار دست یه نابینا رو گرفتم ببرمش اونور خیابون، دو دیقه گذشت گفت:داداش نمیخوای حرکت کنی؟؟!!

گفتم 5 دیقه دیگه صبر کن یه نابینای دیگه بیاد حرکت میکنیم...

با عصاش افتاد دنبالم 😂*

ملکه۷۰_سابقم یه میم اضافه شده.یه میم دیگه اضافه نشه صلوااااات😐😐😑😅😅😅😅شاید بعضی آدما بتونن حفظ ظاهر بکنن اما باطن و ذاتشون رو نمیتونن تغییر بدن. گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟! جان من،  ذاتیست تمام ویژگی بشر 🌸😊

کربلا کربلا ما داریم می‌میاییم اگرم نیاییم..یارم میایه دلداریم میایه🙂😅😂😂😂

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
*‏یه بار دست یه نابینا رو گرفتم ببرمش اونور خیابون، دو دیقه گذشت گفت:داداش نمیخوای حرکت کنی؟؟!! ...

روغن نارگیل اگه خوب بود

موهای خودِ نارگیل اونجوری نبود

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
🤣🤣🤣🤣چ تركيبي شد لعنتي

😂😂 من جکا و این ترکیبات بی ادبی زیاد بلدم میترسم گزارش بزنن یکی بود میگفت وقای زنت با خالت مشکل داره بعد میخوند میگفت آلاله من آلاله من ک.... خاله من😂😂😂

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹