2777
2789
بگو

شعر اتل متل توتوله به دلایل زیر ممنوع شد:

۱.استفاده از کلمات زشت

۲.صادر کردن شیر به هند

۳.ترویج بد حجابی

شعر اصلاح شده:

اتل متل صلوات…گاو حسن زده قاط…هم دست داره هم آستین…شیرشو بردن فلسطین…بگیر زن مسلمان…از حزب‌الله لبنان…اسمشو بزار حلیمه چون چادرش ضخیمه

اين چيبوددد🤣

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!

*رفتم کتابخونه میگم 

ببخشید چیزی از سعدی دارید؟! 

خانمه گفت کتابشو میخوایید؟!!! 

گفتم نه،اگه ،زیرپوشی شورتی، انگشتری چیزی از خدابیامرز مونده میخوام. 😐😐😂😂*

ملکه۷۰_سابقم یه میم اضافه شده.یه میم دیگه اضافه نشه صلوااااات😐😐😑😅😅😅😅شاید بعضی آدما بتونن حفظ ظاهر بکنن اما باطن و ذاتشون رو نمیتونن تغییر بدن. گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟! جان من،  ذاتیست تمام ویژگی بشر 🌸😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

*‏یه بار دست یه نابینا رو گرفتم ببرمش اونور خیابون، دو دیقه گذشت گفت:داداش نمیخوای حرکت کنی؟؟!!

گفتم 5 دیقه دیگه صبر کن یه نابینای دیگه بیاد حرکت میکنیم...

با عصاش افتاد دنبالم 😂*

ملکه۷۰_سابقم یه میم اضافه شده.یه میم دیگه اضافه نشه صلوااااات😐😐😑😅😅😅😅شاید بعضی آدما بتونن حفظ ظاهر بکنن اما باطن و ذاتشون رو نمیتونن تغییر بدن. گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟! جان من،  ذاتیست تمام ویژگی بشر 🌸😊

کربلا کربلا ما داریم می‌میاییم اگرم نیاییم..یارم میایه دلداریم میایه🙂😅😂😂😂

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
*‏یه بار دست یه نابینا رو گرفتم ببرمش اونور خیابون، دو دیقه گذشت گفت:داداش نمیخوای حرکت کنی؟؟!! ...

روغن نارگیل اگه خوب بود

موهای خودِ نارگیل اونجوری نبود

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!

ب شیطان میگن کار بارت چیه تو طول هفته میگه ۲روز امریکا درس میدم ۱روز انگلیس درس میدم ۴روز یا ایران ادامه تحصیل میدم😂😂😂

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
🤣🤣🤣🤣چ تركيبي شد لعنتي

😂😂 من جکا و این ترکیبات بی ادبی زیاد بلدم میترسم گزارش بزنن یکی بود میگفت وقای زنت با خالت مشکل داره بعد میخوند میگفت آلاله من آلاله من ک.... خاله من😂😂😂

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹