2777
2789

زوده عزیزم بذار یکسال بگذره میبیی چه خوشگل شده

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه شوهرم میگه هیچ تغییری نکردی فقط از نیم رخ غوزت صاف شده 😐

بگو عجله نکن

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
شما عمل کردی؟؟ 

بله ولی داغونه🥴

ماه اول قشنگ خط داشت صاف و صوف بود خوشگل بود الان شده م-ثه دماغ قبلم داغونم بخدا

صبر داشته باش خوب میشه

منم ۱۷روزه عمل کردم گندس فقط به قول شما قوز نداره و خصافه حتی خوش فرمم نیس

ماله من ماه اول خیلی خوب و شیک و خط دار خوشکل بود الان شده مثه قبل عملم واقعا داغونم کوچیکش نکرده اصلا

سلام عزیزم دماغت کوچیکتر شد؟ چه مدت چسب زدی؟  منم سه ماه چسب زدم وقتی چسبو گذاشتم کنار خیلی گن ...

سلام عزیزم من دماغم دکتر طبیعی عمل کرده یعنی فقط ایرادش گرفته غوزش برداشته  یکمم پرم جمع کرده دماغم اندازش مثه قبل هست و از ماه سوم دیگه تغییری نکرده اندازه دماغم الانم 5 ماه میگذره و دکتر گفته تا 6 ماه شبا چسبم بزنم