2777
2789
عنوان

با این اخلاق مامانم چیکار کنم

209 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من با این اخلاق مامانم چیکار کنم

دیشب داداشم رفته از یخچال چیزی برداره غذارو انداخته زمین مامانم به من گفت جمعش کن رفتم جمع کنم دیدم داداشم خیلی خرابکاری کرده منم بخدا خیلی آروم خیلی یه ‌کوچولو زدم سر داداشم بخدا اصلا نمیشه گفت زدن یجوری فقط دستمو گذاشتم سرش حالا مامانم پاشده به داداشم میگه یکی زدت ۳تابزنش خیلی بدم اومد ازحرفش مامانم ۴۰رو رد کرده ولی خیلی اخلاقش بچگونه

چیکار کنم با این اخلاقش 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا۴۰اول چلچلی هستش

دوماطفلی زودمامان شده گناه که نکرده

سوماخیلی اشتباه کرده بین بچه هافرق گذاشته بخصوص دختر

بایدبه تومیگفت میکشتیش تادفعه دیگه غلط کنه دست وپاچلفتی بازی دربیاره نه اینکه اینطوری بگه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
متاسفانه تربیت خوبی از داداشت در نمیاد و مقصر اصلی هم مادرت خواهد بود

بخدا خسته شدم از دستش بعضی وقتا از دست این رفتاراش به مرگ فکر میکنم

خیلی تبعیض قائل میشه

باید رک میگفتی مامان شما یکم رو شیوه تربیتیت کار کن همین کارا رو میکنن پسراشون چاقو کش میشن فردا

دیگه اصلا دلم نمیخواد یه کلمه باهاش حرف بزنم 

اولا۴۰اول چلچلی هستش دوماطفلی زودمامان شده گناه که نکرده سوماخیلی اشتباه کرده بین بچه هافرق گذاشته ...

یه کلمه هم حرف می‌زنیم میگه چش ندارین داداشتون رو ببینین 

باید تحمل کنی کاری نمیش کرد چن سالتونه

۲۱

متاسفانه از بس تو فامیل ما مرد سالاری بوده باعث شدن از همه مردا بیزار بشم بخوام همه رفتاراشونو بگم یه کتابه

حالا این یه نمونه

خسته شدم از این قوم پسر پرست بی منطق 

یه کلمه هم حرف می‌زنیم میگه چش ندارین داداشتون رو ببینین 

بگوآره چشم ندارم

مواظبش باش

چون ازش خوشم نمیاد

اینطوری مادرت به رفتاراشتباهش پی میبره

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
بگوآره چشم ندارم مواظبش باش چون ازش خوشم نمیاد اینطوری مادرت به رفتاراشتباهش پی میبره

تا حالا کم به من انگ حسادت نزده

من دوتا خواهرم دارم با اونا دعوام میشه حالا تو دعوا یه چیزی بهشون میگم عین خیالش نیست ولی کافیه همون حرفو به داداشم بگم 

۲۱ متاسفانه از بس تو فامیل ما مرد سالاری بوده باعث شدن از همه مردا بیزار بشم بخوام همه رفتاراشونو ب ...

وای خیلی بده بیشتر از دختربودن خودت حس بد میگیری ولش خیلی با مامانت کارینداشته باش احترامشو نگه دار ولی قاطی نشو 

تا حالا کم به من انگ حسادت نزده من دوتا خواهرم دارم با اونا دعوام میشه حالا تو دعوا یه چیزی بهشون م ...

ببین شایدهم مادرت خیلی اذیت شده پسرنداشته

ازطرف پدرت وخانواده همسرت

ولی این اتفاقات گذراست

شرایط روحی مادرت روهم درک کن

ولی به نظم احساست روبه مادرت بگو

بارفتارنمیشه گفت فقط باحرف

وای خیلی بده بیشتر از دختربودن خودت حس بد میگیری ولش خیلی با مامانت کارینداشته باش احترامشو نگه دار ...

خیلی سخته

دختر بودن تو جامعه ما خیلی سخته تو خانواده ما که دیگه بدتر

خیلی سخته با آدمایی زندگی کنی که درکت نکنن با آدمایی زندگی کنی از هر لحظه بودن باهاشون عذاب بکشی ولی کاری نتونی بکنی

ببین شایدهم مادرت خیلی اذیت شده پسرنداشته ازطرف پدرت وخانواده همسرت ولی این اتفاقات گذراست شرایط ...

نه خانواده پدرم فشاری به مادرم وارد نکردن

خود پدرم هم پسر دوست هست نه به اندازه مادرم ولی هست

فکر میکنی کم بهش گفتم تو گوشش نمیره کافیه یه حرف بزنی