دیشب داداشم رفته از یخچال چیزی برداره غذارو انداخته زمین مامانم به من گفت جمعش کن رفتم جمع کنم دیدم داداشم خیلی خرابکاری کرده منم بخدا خیلی آروم خیلی یه کوچولو زدم سر داداشم بخدا اصلا نمیشه گفت زدن یجوری فقط دستمو گذاشتم سرش حالا مامانم پاشده به داداشم میگه یکی زدت ۳تابزنش خیلی بدم اومد ازحرفش مامانم ۴۰رو رد کرده ولی خیلی اخلاقش بچگونه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سوماخیلی اشتباه کرده بین بچه هافرق گذاشته بخصوص دختر
بایدبه تومیگفت میکشتیش تادفعه دیگه غلط کنه دست وپاچلفتی بازی دربیاره نه اینکه اینطوری بگه
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
یه کلمه هم حرف میزنیم میگه چش ندارین داداشتون رو ببینین
بگوآره چشم ندارم
مواظبش باش
چون ازش خوشم نمیاد
اینطوری مادرت به رفتاراشتباهش پی میبره
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
تا حالا کم به من انگ حسادت نزده من دوتا خواهرم دارم با اونا دعوام میشه حالا تو دعوا یه چیزی بهشون م ...
ببین شایدهم مادرت خیلی اذیت شده پسرنداشته
ازطرف پدرت وخانواده همسرت
ولی این اتفاقات گذراست
شرایط روحی مادرت روهم درک کن
ولی به نظم احساست روبه مادرت بگو
بارفتارنمیشه گفت فقط باحرف