2821
2789
عنوان

خسته شدم😭

396 بازدید | 17 پست

خسته شدم از بس همچی به دلم موند خیلی بده همش حسرت زندگی این اون بخوری دلم نمیخواد اینجوری باشم میدونم خوب نیست اما یه ثانیه از فکر این  بیرون نمیام لعنت تو ثانیه هاش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میتونی باید با کودک درونت اشتی کنی بهش برسی و دوستش داشته باشی از قانون رهایی استفاده کن 🌹

نمیفهمم منظورتون

ولی هر کاری کردم نشد از بس از بقیه عقبم فایده ایی نداره

نمیفهمم منظورتون ولی هر کاری کردم نشد از بس از بقیه عقبم فایده ایی نداره

تسلیم نشو

پیشنهاد میکنم پیج اقای دکتر حسین ملت خواه رو در اینس تا فالو کنم

تو از کسی عقب نیستی

فقط خود واقعی ت رو فراموش کردی

چقدر خوب تونستی کنار بیان من چکار کنم حسرت به دل میمیرم  

من دیگه از غصه خوردن و افسرده بودن خسته شدم از فکر کردن به مردن خسته شدم 

تصمیم گرفتن یه کار کوچیک هم ازم برمیاد انجام بدم 

تو هم شروع کن ...به جهنم که عقب موندیم به جهنم که دیره مگه قراره زندگی همه تو یه خط مثه هم پیش بره؟ 

روی یه کاغذ هر چی که آرزوش رو داری بنویس از ساده ترینش شروع کن و هر روز یه قدم بردار تا سال بعد همین موقع ببین به کجا رسیدی خودت رو با خودت مقایسه کن نه کس دیگه ای تنها رقیبت و دشمنت فقط خودتی

من دیگه از غصه خوردن و افسرده بودن خسته شدم از فکر کردن به مردن خسته شدم  تصمیم گرفتن یه کار ک ...

چقدر قشنگ گفتی 

میدونی فکر کنم خواسته هام نشدنی 

اصلا خدا منو نمیبینه هر چقدر صداش میکنم اصلا براش مهم نیست انگار

آره میدونم خیلی عقب 

ولی آره باید خودمو با خودم مقایسه کتم 

اینکه میگن رو کاغذ ارزوهاتون بنویسد برا شما حواب داد یعنی رسیدین به خواسته هاتون 

چقدر قشنگ گفتی  میدونی فکر کنم خواسته هام نشدنی  اصلا خدا منو نمیبینه هر چقدر صداش میکنم ...

عزیزم همه خواسته های نشدنی داریم ولی در کنارش خواسته های شدنی هم هست 

بعدم کی می‌دونه قراره چی بشه؟ شما تلاشت رو بکن شاید دیدی زندگیت به سمتی رفت اون نشدنی ها هم شدنی شد ولی مهمه که اون لحظه آماده باشی که فرصت رو از دست ندی 

آره من یه ساله که شروع کردم...خیلی روزها دوباره ناامید میشم ولی وقتی خودمو با پارسالم مقایسه می کنم حداقل میبینم یه چند قدم به جلو برداشتم اگه این قدم هارو نمی رفتم چیزهایی که الان فهمیدم رو هنوز متوجه نشده بودم 

حتما یه دفترچه برای خودت بگیر هر چی میخوای رو بنویس بعدش یکی یکی روشون تمرکز کن تحقیق کن و شروع کن به عملی کردنش 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز