2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین 😊

178 بازدید | 15 پست

سلامممم 💞💞

شماها به اهدافی که پیش از ازدواج داشتین در زندگی مشترک رسیدین؟

اهداف مالی و پیشرفت مالی اصلا مدنظر نیست

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤔🤔🤔🤔

مگه آدم باازدواج به هدفی میرسه

آره خیلی ازدواج روخوندم رتبه عالی قبول شدم😶😶😶😶

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
🤔🤔🤔🤔 مگه آدم باازدواج به هدفی میرسه آره خیلی ازدواج روخوندم رتبه عالی قبول شدم😶😶😶😶

اهداف مشترک رو منظورمه ، 

مثلا هر کسی یه ذهنیتی داره پیش از ازدواج 

مثلا یه سری کارها رو انجام بده 

فرضا باهم یه طرح تحقیقاتی رو پیش ببرن مثلا 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
سلام به بیشتر از چیزی که فکر میکردم رسیدم!    

چقدر عالی ، بنظرتون رمز موفقییتون چی بوده؟

اهداف مشترک رو منظورمه ،  مثلا هر کسی یه ذهنیتی داره پیش از ازدواج  مثلا یه سری کارها رو ...

ببین کل استرس ازدواج وهدف انتخاب اینه

کسی روانتخاب کنیم بااخلاق وقیافه گندمون کناربیاد

کل هدف ازدواج اینه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
اهداف مشترک رو منظورمه ،  مثلا هر کسی یه ذهنیتی داره پیش از ازدواج  مثلا یه سری کارها رو ...

هدف ازدواج آرامش جسمی و روحی و پیدا کردن کسی که همواره پشت هم باشید ولی برعکس هست از فردای عقد کلی اعصاب خوردگی خودشون خانواده شون و گرفتاری خرید جهیزیه و عروسی حرف مفت دخالت های این و اون و حرف های مفت همسر جز این چیزی نیست 

ببین کل استرس ازدواج وهدف انتخاب اینه کسی روانتخاب کنیم بااخلاق وقیافه گندمون کناربیاد کل هدف ا ...

اوهوم