2821
2789
عنوان

عروس هلندی

200 بازدید | 18 پست

بچه ها کسایی ک عروس هلندی دارن یا تجربه دارن لطفا نظر بدن😓

ما یه عروس داریم نره الان نزدیک یه سالشه از ۳ماهگی پیش ما بود خیییلی شدید وابسته من بود و بالعکس منم خیلی وابسته بودم اما ی مدت دلش هوایی شده بود جلو آینه میرفت

به ناچار ی جفت خریدیم براش فعلا پیش هم نیستن جدا از همن ولی دیگه نه حرف میزنه نه به ما توجه میکنه افسرده شدم بنظرتون بعد جفتگیری درست میشه یا ماده رو رد کنیم بره😠😭

↩کــــاش زنــدگی دکــــمه برگشــــت داشـــت↪

من دارم نمیدونم ن ر یا مادست از کجا بفهمم ؟ 5 ماهشه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

عزیزم اگه ماده براش بخری دیگه حرف نمیزنه،منم یکی دارم از جوجگی بزرگش کردم الان خیلی باهامون حرف میزنه و دستیه خیلیم وابستشیم ولی اگه جفت بیاریم براش دیگه حرف نمیزنه الان یکسالو نیمشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من اشتباه کردم یعنی آیینه گذاشتم جلو عروس هلندیم از اون موقع هوایی شد بچه 

ولی اگه جفت بندازی از دستی بودن در میادا

ولی خب شاید دورانی باشه که نیاز به جفت داشته باشه من که دادمش به دوست برادرم 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
من اشتباه کردم یعنی آیینه گذاشتم جلو عروس هلندیم از اون موقع هوایی شد بچه  ولی اگه جفت بندازی ...

اره شدید پشیمونم کاش آینه رو نمیدید ولی نمیدونم خودخواه باشم یا به دل خودش راه بیام😔

عزیزم اگه ماده براش بخری دیگه حرف نمیزنه،منم یکی دارم از جوجگی بزرگش کردم الان خیلی باهامون حرف میزن ...

اره الان پشیمونم ماده رو بدم بره افسرده نشه😩

اره شدید پشیمونم کاش آینه رو نمیدید ولی نمیدونم خودخواه باشم یا به دل خودش راه بیام😔

اگه جفت باشه سالم تره ها اونجوری ناراحته گناه داره راه بیا باهاش 

یا دوباره جوجه بگیر از اول بزرگش کن 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
یعنی خودخواهانه میخوای عشقشو ازش بگیری دلت میاد دلشون رو بشکنی؟ مادر شوهر آویزون نباش بزار زندگیشون ...

😂😥جدی نمیدونم بخدااااا اخه من چی پس

عزیزم اگه ماده براش بخری دیگه حرف نمیزنه،منم یکی دارم از جوجگی بزرگش کردم الان خیلی باهامون حرف میزن ...

من شنیدم هم دیگه خرف نمیزنن هم دیگه دستی نستن اگه جفت بگیریم براشون

مقیم درون خود...
اگه جفت باشه سالم تره ها اونجوری ناراحته گناه داره راه بیا باهاش  یا دوباره جوجه بگیر از اول ب ...

منم میگم گناهه اینم حرفیه عزیزم ممنون😔💓

اگه جفت باشه سالم تره ها اونجوری ناراحته گناه داره راه بیا باهاش  یا دوباره جوجه بگیر از اول ب ...

منم ترجیح میدم جفت داشته باشه نا اينکه اهلیه من باشه

دیگه اهلیه جفت میشن...

مقیم درون خود...
منم ترجیح میدم جفت داشته باشه نا اينکه اهلیه من باشه دیگه اهلیه جفت میشن...

جدی ممنون عزیزم منم کنار میام پس😥

منم ترجیح میدم جفت داشته باشه نا اينکه اهلیه من باشه دیگه اهلیه جفت میشن...

دقیقا من خودم یه عروس هلندی داشتم انگار پرنده ام نبود رفیقم بود واقعا ولی خب دیدم یه ذره کسله متوجه شدم نیاز به جفت داره و خب الان هم جفت داره هم بچه داره کلا عیال وار شده پسرمون من ندیدمش فقط خبرش رو شنیدم از برادرم😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز