همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وااای منم میخام بخرم ولی موندم توش که جه رنگی بخرم🤦🏻♀️
کرمی یا نباتی ،دو تا یه نفره هاشم رنگ فرشت
ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢