2777
2789
عنوان

اصلاح صورت

426 بازدید | 26 پست

سلام خانوما

من صورتم خیلی سریع جوش میزنه برای همین برای اصلاحش نمیتونم بند بندازم از تیغ استفاده میکنم که تقریبا بد نیست یعنی موهامو ضخیم و زیاد نکرده اما خب خیلی سریع رشد می‌کنه و حس میکنم صورتم زبر میشه یکم

شما روش جایگزینی سراغ ندارید؟

چرا لیزر نمیری؟

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای تیغ نزن وحشتناک می‌کنه موهای صورتواصلاح با بند بهترین روش خیلی مفیدواسه پوست صورت

من نمیدونستم تو بچگی و عالم جهالت گرفتم تیغ زدم بعد مشکل هورمونی ام داشتم موهای صورتم شد عین مردا از اینایی که باید مداوم تیغ دستت باشه بعدش الان منتظر تابستونم سریع برم کلینیک لیزر 😂🤦‍♀️

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

کرم نورا ی ریحان کالا بخر و به صورتت هرشب بزن.  قبلش با پیله ابریشم پاکسازی کن. کرم نورا که هم روشن کننده پوست هست هم فواید دیگه داره. 

رفتی ارایشگاه بعد از اصلاح،  ژل بعد از اصلاح سینره بخر و بزن. 

عاااالیه. 

من که اینجوری نتیجه گرفتم😍🤗😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من نمیدونستم تو بچگی و عالم جهالت گرفتم تیغ زدم بعد مشکل هورمونی ام داشتم موهای صورتم شد عین مردا از ...

اره برولیزرولی بعدش اصلادیگ تیغ یا ژیلت نزن 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

اره برولیزرولی بعدش اصلادیگ تیغ یا ژیلت نزن 

بعد لیزر؟

مگه بازم لازم میشه؟

وای تیغ نزن وحشتناک می‌کنه موهای صورتواصلاح با بند بهترین روش خیلی مفیدواسه پوست صورت

خب عزیزم جوش های بد میزنم نمیتونمم پوستمو اینجوری ام خراب کنم که

نه لازم نمیشه میگم دیگ هرگزتیغ نزن به صورتت به هیچ عنوان

دقیقا کلا برای دست و پا هم اشتباهه من الان پی یه روشی برای از بین بردن موهای زیر پوستی ام که لیزر روش جواب بده آخرم باید برم از خود کلینیک بپرس چیکار کنم 

ممنونم خانومی💖